Warwick Davis torna a ser Willow a Disney +

- Advertisement -

El mític Willow torna a la vida a Disney +. Recapitulem… El 1988 Warwick Davis va protagonitzar la cinta de fantasia Willow, dirigida per Ron Howard (Cocoon o A Beautiful Mind) i que va esdevenir un film de culte amb el pas del temps. Desenvolupada sota el segell de Lucasfilm, productora creada per George Lucas, combinava la fantasia medieval amb les aventures i la bruixeria, aconseguint agradar tant a petits com grans.

34 anys més tard, Disney+ ha decidit recuperar l’essència de Willow i dur a terme una sèrie centrada en el granger nan que té la capacitat de fer màgia. Els nostàlgics de la dècada dels 80 es freguen les mans. 

- Advertisement -

Disney + esprem la taronja

- Advertisement -

La seqüela arriba a la plataforma aquest 30 de novembre sota el títol de Willow. La sèrie compta amb part de l’elenc original i amb nous fixatges. Està protagonitzada per Warwick Davis, que torna a ficar-se sota la pell de Willow, junt amb Joanne Whalley (Sorsha), Kevin Pollak (Rool) I Rick Overton (Franjean). A ells els acompanyaran noves cares a la franquícia com Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Toni Revolori, Amar Chadha-Patel i Dempsey Bryk.

La trama tindrà lloc anys després dels esdeveniments que van tenir a la història original dels anys 80. En ella es veuran nous personatges del regne encantat de les fades i monstres. La història comença amb un aspirant a mag d’un llogaret de Nelwyn i una nena petita destinada a unir els regnes, els quals van ajudar a destruir a una reina maligna i a fer que les forces de la foscor es retiressin.

Ara, en un món màgic on floreixen follets, embruixadors, trols i altres criatures místiques, l’aventura continua. Mentre un improbable grup d’herois empren una perillosa cerca cap a indrets molt més enllà de la seva llar, on han d’enfrontar-se als seus dimonis interns i treballar junts per a salvar el seu món.

La primera temporada té 8 capítols, que s’emetran entre el 30 de novembre i el 18 de gener del 2023, seguint amb el clàssic funcionament de Disney+ estrenant un capítol per setmana, en aquest cas la cita seran els dimecres. Està clar que despertarà l’interès als més veterans i la curiositat pels més petits.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents