El creador de ‘Breaking Bad’ es passa a les drogues… i les sectes

- Advertisement -

El creador de la sèrie d’exit, Breaking Bad, Vince Gilligan, junt amb la directora Michelle MacLaren tornaran a treballar junts en la minisèrie Raven per a la cadena HBO, popular per Joc de Trons. Aquest drama estarà protagonitzat per l’actriu Octavia Spencer (The Help o Snowpiercer) i serà part del gènere true crime, ja que adaptaran un cas real per a la petita pantalla, amb una limitació, ja que serà de breu durada. Les cadenes en volen treure profit del filó que representen moltes de les minisèries que s’han estrenat recentment com The Jinx, The People v O.J. Simpson o Making a Murderer, totes han assolit l’èxit immediat.

12-making-murderer-cartel

- Advertisement -

La trama estarà centrada en la secta Temple del Poble, en la qual es va produir un suïcidi col·lectiu l’any 1978 a Jonestown (Guyana). Explicarà la història del pastor Jim Jones, el fundador, des dels seus inicis espirituals i en els diferents acòlits del seu culte, així com varen arribar a desprendre’s de la seva voluntat per servir cegament al seu líder.

- Advertisement -

Per dur a terme l’adaptació s’ha escollit el llibre Raven: The Untold Story of Jim Jones and His People, el qual recopila tota la vida del fundador Jones. Però no és la primera adaptació, ja que també està en marxa una antologia per a A&E protagonitzada per Jake Gyllenhaal, i la idea és centrar-la al Temple del Poble. A més, Hulu compta també amb la sèrie The Path, que tracta sobre un altre culte religiós, a la qual (curiosament) treballa Aaron Paul, que interpretava Jesse Pinkman a Breaking Bad.

jim jones raven

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents