Arriba el western romàntic de Viggo Mortensen

- Advertisement -

Viggo Mortensen ha presentat a Barcelona el seu nou llargmetratge com a director. Després del drama familiar Falling, l’actor i realitzador s’endinsa ara en un western amb altes dosis de romanticisme. A The Dead Don’t Hurt (Hasta el fin del mundo) que arriba als cinemes el 10 de maig, ell mateix protagonitza al costat de Vicky Krieps un relat en el qual la dona i la seva lluita contra el masclisme i el caciquisme tenen un paper central. La casualitat ha fet coincidir aquest esdeveniment amb el dia de la mare… I amb la mort de l’actor Bernard Hill, el Rei Théoden, de la trilogia d’El Senyor dels Anells.

En una pregunta sobre Anduril, l’espasa d’El Senyor dels Anells que apareix breument en un moment del seu nou film, l’actor que va ser Aragorn ha recordat amb aquestes paraules el seu amic i company de rodatge.

- Advertisement -

Viggo Mortensen, un home orquestra del cinema

- Advertisement -

Com hem comentat, en aquesta pel·lícula Viggo Mortensen fa de director i coprotagonista… Però encara fa més papers de l’auca. I és que és ell qui signa el guió, escrit durant la pandèmia, i actua com a compositor de la banda sonora. I per si no n’hi hagués prou és un dels productors del film. En altres paraules, no ens equivoquem si titllem Hasta el fin del mundo com un autèntic film d’autor.

La trama gira al voltant de la Violette (Vicky Krieps), una jove d’origen francès que coneix un home amb el qual començarà a construir la seva vida prop de la frontera amb Mèxic l’any 1861. Aquest home, un immigrant d’origen danès interpretat per Viggo Mortensen, abandonarà la nova llar per lluitar a la Guerra Civil. És llavors quan ella haurà d’afrontar sola els reptes i els perills de ser una dona en un món salvatge dominat per homes i elits corruptes.

Vídeo amb part de col·loqui de presentació del film a Barcelona

Tràiler de The dead don’t hurt (Hasta el fin del mundo)

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents