Una festa de cine en català pels petits de la casa

- Advertisement -

La iniciativa Un dia de Festa presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants i una oportunitat de gaudir de l’experiència del cinema més enllà de la sala. Es tracta d’una sessió de cinema familiar, música, teatre i activitats.

Els infants i les famílies seran rebuts per músics i comediants que els convidaran a gaudir d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. La sala de cinema estarà decorada amb figures dels diferents personatges de les pel·lícules i mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada.

- Advertisement -

un dia de festa

- Advertisement -

Un dia de Festa és una proposta recomanada a partir dels 4 anys i sorgida de la voluntat de promoure els projectes d’oci i cultura catalana adreçada a un públic familiar. També l’oportunitat de donar a conèixer un cinema ric en valors i amb una qualitat estètica i narrativa favorable al desenvolupament humà artístic i cultural dels infants. Per altra banda, també pretenen oferir productes innovadors que contribueixin a la generació i cerca de nous públics, així com, explorar noves formes  d’exhibició cinematogràfica adaptades al públic infantil.

La distribuïdora de cinema Pack Màgic està al darrere d’aquesta iniciativa que engeguen amb el convenciment que recuperar l’experiència col·lectiva que significa assistir a una sessió cinematogràfica, com a activitat familiar, és un dels passos necessaris per contribuir a revitalitzar les sales cinematogràfiques del país i afavorir, així, la recuperació del cinema en català en el seu conjunt.

Un dia de festa s’oferirà un matí o tarda de cap de setmana compresos entre el 4 de març i el 28 de maig a 7 ciutats de Catalunya. Les pel·lícules que es projectaran seran: Neu, d’Antoine Lanciaux i Sophie Roze; Laban, el petit fantasma; Quina por!,de Per Åhlin, i La Primavera al Regne d’Escampeta,de Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre.

Calendari:

4 de març – Barcelona – Cinema Zumzeig – 17h

5 de març- Sant Feliu de Llobregat – Cine Baix – 11:30h

12 de març – Tàrrega – Cinema Majèstic – 11:30h.

19 març – Cambrils – Cinema Rambla de l’Art – 12h.

- Advertisement -

2 d’abril – Lleida – Cinema JCA Alpicat  -12h

30 d’abril – – Barcelona – Cinema Girona  11:30h

14 de maig – Valls – Cinema JCA   12h

28 de maig – Girona – Cinema Truffaut – 12h.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents