Un nadó nascut per ser el cap

- Advertisement -

En un primer moment és normal que els nens no acabin de reaccionar bé a la notícia que tindran un germanet/germaneta i, més encara si en aquell moment són fills únics. Això és el que li passa a en Tim, el protagonista de The Baby Boss, quan de sobte apareix a casa un nou inquilí. El nou film de DreamWorks planteja d’una manera divertida i entretinguda aquesta transició que viuen molts nens al veure’s desbancats de les atencions parentals. En aquest cas, a part de la simple presència del nadó se li ha de sumar la seva peculiaritat i és que, vesteix vestit jaqueta, porta maletí i sap parlar.

The-Boss-Baby

- Advertisement -

El film que es pot veure en català, presenta una trama ben executada i uns personatges que tot i no està a l’altura d’altres companys de l’animació, fan passar una bona estona. En un principi el personatge del baby boss pot causar cert rebuig per la incongruència que un nadó pugui parlar i menys amb una veu tan destacable com la d’Alec Baldwin. Però a mesura que avança el film es podria dir que “es fa estimar”. És una pel·lícula infantil que en aquesta ocasió potser no entretindrà tant als pares com altres vegades (com amb Wall-e o Finding Nemo) però que segur que agradarà als més petits de la casa.

- Advertisement -

Dubto molt que acabi apareixent en un top 10 dels millors films d’animació però tot i així, és una pel·lícula que transmet als nens un missatge en positiu i és que al final, els dos germans aconsegueixen entendre’s i treballar en equip. Per altra banda, fa visible una part molt important de la infància, la imaginació. El personatge del Tim, un noiet de set anys, deixa volar la imaginació i de les situacions quotidianes en fa una aventura i, això en el film està molt ben representat.

The-Boss-Baby

També té el seu punt divertit el fet que plantegin una altra possibilitat a la pregunta d’on vénen els nens. La més utilitzada és París però en aquest cas, han buscat un gir argumental i provenen de Baby Corp, unes grans instal·lacions on els nens són seleccionats per anar amb les famílies o per quedar-se i treballar a l’empresa, com en el cas del petit protagonista.

VEREDICTE

El millor: Fa passar una bona estona amb una trama entretinguda i divertida.

El pitjor: Es queda molt per sota de l’animació vista en els últims anys.

Nota: 6

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents