Tu has nascut per ser…

- Advertisement -

No us ha passat que, només en comptades ocasiones, veus una pel·lícula o una sèrie i penses que més que l’actor faci de personatge, aquella representació sembli feta a mida per a l’actor? A mi em passa força, i especialment en els darrers temps amb l’augment del cinema i sèries de superherois.

Per exemple, jo sempre havia pensat que el millor Superman de la història era Cristopher Reeve i que difícilment cap altra actor lluiria amb la potència que ho fa ell la S al pit. Heus ací, que sense massa esperances vaig posar, fa uns anys, el play a Man of Steel i pam, la realitat em va clavar una bufetada presentant-me en Superman, així sense mitges tintes. Henry Cavill, per no dir-li Kal-El, va demostrar que hi ha persones que han nascut per interpretar determinats papers. Millorar el que va fer Brandon Roth (ara un digne Àtom a l’Arrowverse) o els diferents actors que hi ha hagut a les sèries, no era tasca excessivament complicada… però sobrepassar el mite Reeve són paraules majors. I Cavill es supera en cada interpretació del darrer kryptonià.

- Advertisement -

Supergirl Melissa Benoist

- Advertisement -

I a partir d’aquí, DC he de confessar que ha fet alguns dels millors càstings que he vist. El Batman de Christian Bale, l’Aquaman de Jason Momoa, la Wonder Woman de Gal Gadot, el Joker de Heath Ledger o la Supergirl de Melissa Benoist. Marvel tampoc es queda endarrere ja que El Capità Amèrica de Chris Evans o l’Iron Man de Robert Downey Jr. o el Black Panther de Chadwick Boseman són alguns dels altres exemples de ‘has nascut per ser’. I fora dels superherois, zero dubtes que Rocky o Rambo només pot ser Stallone o que Terminator només pot ser Schwarzenegger.

Però entenc que tot és discutible i hi ha dos personatges que jo tinc molt clar qui són i no me’ls imagino d’una altra manera, tot i que generen un gran debat: Spiderman i The Flash. He llegit crítiques molt dures contra Tobey Maguire però jo crec que no hi ha ningú que pugui fer de Peter Parker que no sigui ell (i de passada cap Mary Jane Watson supera Kirsten Dunst). Que no dic pas que Tom Holland no faci grans interpretacions però… no és el bo d’en Tobey. I amb en Flash em passa quelcom similar. La versió de Zack Snyder de la Lliga de la Justícia ha elevat la interpretació d’Ezra Miller, que com Holland ho fa bé, no diré pas que no. Però després de veure parcialment la sèrie homònima que protagonitza Grant Gustin, ja em perdonareu però només hi ha un Flash, parafrasejant el lema de la Roma amb Francesco Totti «c’e solo un capitano».

Spiderman Tobey Maguire

A partir d’aquí, obrim el debat? Per a vosaltres, qui ha nascut per ser què? Sempre tenint en compte que hi ha actors com Leonardo di Caprio o Jessica Chastain que han nascut per ser exactament qui vulguin ser en cada moment!

- Advertisement -
Edu Piera
Futbolero i cinèfil que somia amb un blockbuster de soccer. L'Edu Piera és periodista per vocació, d'aquells que encara tenen el títol per recollir a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sovint somnia amb ser com en Superman, però la realitat és que cada dia que passa està més a prop de ser en Clark Ken.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents