‘Com si fos ahir’: respostes i cares noves

- Advertisement -

Si aquest estiu heu dormit intranquils és normal… Com si fos ahir ens va deixar amb l’ai al cor en el seu capítol final. La sèrie d’èxit de la sobretaula de TV3 torna després de les vacances d’estiu amb nous interrogants a respondre, el primer de tots i eix principal d’aquesta tercera temporada és si l’Andreu Vilella és viu o mort. La Pili, molt nerviosa, el reanimava davant la mirada atenta de la resta de companys mentre la Gemma trucava al 112 per demanar una ambulància i policia. Ningú sap si ha sobreviscut o si ja no és entre els companys de la colla.

- Advertisement -

Un total de 140 hores d’emissió i 2.100 de gravació, entre les quals 540 d’exteriors, han donat forma als 424 capítols de Com si fos ahir, que TV3 ha emès des que va començar la sèrie. Hi han passat 150 protagonistes i 900 figurants. Aquesta temporada, els espectadors han tornat a posicionar la sèrie com a líder de la franja acumulant una mitjana de 241.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 16,3%.

El punt de partida i les noves trames

- Advertisement -

Què passarà? Doncs el primer que veurem és que la Marta, la Gemma i la Sílvia han quedat molt escarmentades en qüestions de parella. Totes tres trobaran camins diferents per tirar endavant. La Marta s’aficionarà a una activitat que l’hauria de distreure, però que pot resultar addictiva, i perillosa. La Sílvia, farta de dubtar i a la recerca del seu jo, es convertirà en una dona nova, que potser no tothom acceptarà. I la Gemma, tipa de relacions de parella, està decidida a emprendre un camí en solitari sense tenir en compte que és quan fuges d’una situació que la vida te’n proporciona dues tasses.

Per altra banda el Miquel mostrarà el seu costat més ambiciós. Les ganes de créixer com a empresari faran qüestionar la seva honestedat i el podrien dur cap al cantó fosc. El Quim continuarà buscant la manera de fer el màxim de diners amb el mínim esforç, al costat de la Cati. Aquest cop la fórmula implicarà hipotecar la seva intimitat. I pel que fa l’Eva viu feliç amb el Santi i porta sorprenentment bé que la Júlia estudiï a l’estranger. L’únic que li falta és millorar la seva situació econòmica.

El Jordi intentarà complir un somni pendent, però quan topi amb la realitat, la seva vida agafarà una deriva bastant sorprenent. I el Litus, l’únic que comença la temporada en un moment de felicitat, vivint l’inici de la història d’amor amb la Clara, veurà perillar aquest estat, perquè l’Ismael li complicarà la vida. La Joana també descobrirà trets del seu caràcter que no hauria sospitat mai que tingués, i en Vicenç sembla que no en va tenir prou amb l’escarment amb l’Helena, perquè es ficarà en un altre embolic. I, pel que fa al jovent, continuarà lluitant per trobar el seu lloc en un món que no els ho posa gens fàcil. Un personatge d’aquesta segona generació –els fills– sorprendrà l’espectador amb una història d’amor inusitada.

Les noves cares de la sèrie

Com ja va passar la temporada anterior, les noves trames de la sèrie es complementen amb la incorporació de personatges nous que arriben per complicar o resoldre una mica més la vida dels protagonistes. No se sap si la seva estada serà més o menys llarga o si realment ajudarà o perjudicarà el personatge amb qui es relacionarà, això s’haurà d’anar veient dia a dia.

En aquesta temporada, els actors que posaran cara als nous personatges són Anna Ycobalzeta (Romina Tantull, una executiva de comptes de publicitat), Joan Carreras (Eudald Miralvet, fill d’una amiga del Vicenç), Anna Gràcia (Irene Fontrodona, una professora d’història jubilada), Núria Gago (Xesca Peris, una comercial), Rita El Jebari (Manar Maalouf, la professora de repàs dels nets de la Joana), Martina Roura (Blanca Soto, estudiant de Dret), Artur Busquets (Edu Vàzquez, estudiant d’informàtica i “gamer” de 22 anys), Mima Riera (Lola Carreras, companya de pis de l’Eva) i Marta Millà (Elisabet Carrión, empresària) i Javier Beltrán (Bruno Sastre, treballador i sindicalista de l’empresa de l’Elisabet).

 

Per escalfar motors per a la tornada de la sèrie, TV3 reemetrà Com si fos un making 2 diumenge a la nit. Un programa d’una mica més de mitja hora amb entrevistes als protagonistes i fans de la sèrie, el “making of” d’escenes i avançaments d’algunes trames de la pròxima temporada

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents