Terror amb Ralph Fiennes i Anna Taylor-Joy a ‘The Menu’

- Advertisement -

Vigileu amb The menu. El cineasta Mark Mylod (Game of Thrones o Succession) presenta la seva darrera producció sota el títol The Menu, una cinta que combina el terror i el thriller amb tocs còmics. L’elenc està encapçalat per Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy i Nicholas Hoult, als quals se sumen Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castro, Mark St. Cyr, Rob Yang i John Leguizamo. Per altra banda, Seth Reiss i Will Tracy són els encarregats del guió, i Adam McKAy i Betsy Koch els productors.

Menú perillós

- Advertisement -

La trama se centra en una jove parella (Anya Taylor-Joy i Nicholas Hoult) que viatja a un dels destins més exclusius del món per a sopar en un restaurant que ofereix una experiència culinària única. No obstant això, el xef (Ralph Fiennes) ha preparat un ingredient secret que tindrà un resultat sorprenent i impactat pels dos enamorats.

- Advertisement -

La distribució al nostre territori va a càrrec de Searchlight Pictures (empresa que pertany al conglomerat de Disney) i s’estrena aquest 2 de desembre. Mentrestant, es pot gaudir del tràiler oficial que promet emocions fortes i molt misteri. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents