‘The Marvels’: les dones tenen el poder

- Advertisement -

The Marvels és la pròxima pel·lícula de Marvel Studios que forma part de Marvel Cinematic Universe (MCU). S’estrena el dijous 9 de novembre de 2023 i reuneix part de l’univers televisiu amb el cinematogràfic. La pel·lícula serveix com a seqüela de la pel·lícula del 2019 Captain Marvel i també comptarà amb personatges de les sèries de Disney+ Ms. Marvel i WandaVision.

The Marvels
Iman Vellani (The Marvels)

- Advertisement -

Segons la sinopsi oficial del film, a The Marvels, Carol Danvers, àlies Capitana Marvel, ha recuperat la seva identitat dels tirànics Kree i s’ha venjat de la Intel·ligència Suprema. Però unes conseqüències imprevistes fan que Carol carregui amb el pes d’un univers desestabilitzat. Quan les seves obligacions l’envien a un forat de cuc anòmal vinculat a un revolucionari Kree, els seus poders s’enreden amb la seva superfan de Jersey, Kamala Khan, també coneguda com a Ms. Marvel i els de la seva neboda, a la que feia temps que no veia, la Capitana Monica Rambeau. Juntes, aquest insòlit trio haurà de formar un equip i aprendre a treballar unides. L’objectiu, evidentment és salvar l’univers com a The Marvels.

- Advertisement -

Trio de poderoses superheroïnes a The Marvels

The Marvels és dirigida per Nia DaCosta. La directora és coneguda principalment pel seu treball a la pel·lícula de terror del 2020 Candyman. Brie Larson repeteix el seu paper de Carol Danvers, també coneguda com a Capitana Marvel. A més, Iman Vellani fa el seu debut al cinema com a Kamala Khan, una adolescent pakistanesa-nord-americana que té la capacitat d’estirar i canviar de forma el seu cos, assumint el mantell de Ms. Marvel, i Teyonah Parris es posa a la pell de la Capitana Monica Rambeau. La pel·lícula està coprotagonitzada per Samuel L. Jackson, Zawe Ashton i Park Seo-joon.

The Marvels
Brie Larson (The Marvels)

La cinta forma part de la 5a fase de l’MCU. La idea és que sigui una entrada important a la narrativa en curs de l’univers cinematogràfic de Marvel perquè connecta diverses pel·lícules i sèries de la franquícia. Es preveu que la pel·lícula mostri la interacció entre el trio de poderoses superheroïnes femenines i introdueixi nous personatges i expandeixi el costat còsmic de l’MCU.

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents