‘The Marvels’: les dones tenen el poder

- Advertisement -

The Marvels és la pròxima pel·lícula de Marvel Studios que forma part de Marvel Cinematic Universe (MCU). S’estrena el dijous 9 de novembre de 2023 i reuneix part de l’univers televisiu amb el cinematogràfic. La pel·lícula serveix com a seqüela de la pel·lícula del 2019 Captain Marvel i també comptarà amb personatges de les sèries de Disney+ Ms. Marvel i WandaVision.

The Marvels
Iman Vellani (The Marvels)

- Advertisement -

Segons la sinopsi oficial del film, a The Marvels, Carol Danvers, àlies Capitana Marvel, ha recuperat la seva identitat dels tirànics Kree i s’ha venjat de la Intel·ligència Suprema. Però unes conseqüències imprevistes fan que Carol carregui amb el pes d’un univers desestabilitzat. Quan les seves obligacions l’envien a un forat de cuc anòmal vinculat a un revolucionari Kree, els seus poders s’enreden amb la seva superfan de Jersey, Kamala Khan, també coneguda com a Ms. Marvel i els de la seva neboda, a la que feia temps que no veia, la Capitana Monica Rambeau. Juntes, aquest insòlit trio haurà de formar un equip i aprendre a treballar unides. L’objectiu, evidentment és salvar l’univers com a The Marvels.

- Advertisement -

Trio de poderoses superheroïnes a The Marvels

The Marvels és dirigida per Nia DaCosta. La directora és coneguda principalment pel seu treball a la pel·lícula de terror del 2020 Candyman. Brie Larson repeteix el seu paper de Carol Danvers, també coneguda com a Capitana Marvel. A més, Iman Vellani fa el seu debut al cinema com a Kamala Khan, una adolescent pakistanesa-nord-americana que té la capacitat d’estirar i canviar de forma el seu cos, assumint el mantell de Ms. Marvel, i Teyonah Parris es posa a la pell de la Capitana Monica Rambeau. La pel·lícula està coprotagonitzada per Samuel L. Jackson, Zawe Ashton i Park Seo-joon.

The Marvels
Brie Larson (The Marvels)

La cinta forma part de la 5a fase de l’MCU. La idea és que sigui una entrada important a la narrativa en curs de l’univers cinematogràfic de Marvel perquè connecta diverses pel·lícules i sèries de la franquícia. Es preveu que la pel·lícula mostri la interacció entre el trio de poderoses superheroïnes femenines i introdueixi nous personatges i expandeixi el costat còsmic de l’MCU.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents