La seqüela espiritual ‘Candyman’ arriba al cinema

- Advertisement -

El 1992 es va estrenar un film de terror que englobava els subgèneres de fantasmes i slasher sota el títol Candyman. Més enllà del gore, la cinta proposava unes idees realistes sobre el tractament de la pobresa i el racisme i unes interpretacions captivadores de la mà de Tony Todd i Virginia Madsen. Com moltes de les produccions de l’època va comptar amb una seqüela anomenada Candyman: Farewell to the Flesh o simplement Candyman 2, tal com es va anomenar aquí. Tot i que continua la història de la fantasmal figura que apareix si es pronuncia el seu nom cinc vegades davant del mirall, no va assolir l’èxit de la seva predecessora. Ara bé, aquest fet no va frenar la producció de la tercera entrega, Candyman: Day of the Dead, la qual sí que va posar fi a la saga. Ara, gairebé 30 anys més tard arriba el remake, el qual es planteja com una seqüela espiritual del film de terror original i se situa al mateix barri on va sorgir la llegenda. L’estrena estava prevista pel mes d’octubre passat però finalment arriba a les nostres pantalles el 27 d’agost. 

- Advertisement -

Des de temps immemorials, els projectes residencials del barri de Cabribi Green a Chicago s’han vist amenaçats per la història d’un suposat assassí en sèrie amb una ganxo per mà al qual s’invoca fàcilment repetint-ne el nom 5 vegades davant d’un mirall. Avui, una dècada després de què la darrera torre de Cabrini fos derruïda, l’artista visual Anthony McCoy (Yahya Abdul-Mateen) i la seva parella Brianna Cartwright (Teyonah Parris), es muden a un apartament de luxe d’un barri totalment canviat, ple de persones que, per ara, en desconeixen el passat fosc.

- Advertisement -

El nou Candyman és un projecte de Jordan Peele (Get Out o Us), qui exerceix com a guionista i productor, mentre la direcció recau sobre Nia DaCosta (Little Woods o la futura producció Captain Marvel 2). L’elenc el conformen Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman o The Get Down), Teyonah Parris (The Blues of Beale Street o The Photograph) i Tony Todd (Candyman o Sky Sharks), juntament amb Nathan Stewart-Jarret (sèrie Misfits o The Kid Who Would Be King) i Colman Domingo (Lucy in the Sky o Assassination Nation), entre d’altres.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents