Com ser un lluitador a ‘The fighter’

- Advertisement -

La boxa és un esport que casa amb el cinema, és un binomi guanyador, hi ha multitud de pel·lícules que fan referència a històries vinculades a la boxa. Molts dels films que us vindran en ment són basats en fets reals, que es diria en llenguatge cinèfil. Des de Cinderella Man, a (evidentment) Ali passant per The Fighter, la pel·lícula de la qual us parlaré. De fet, fins i tot Rocky és una història de ficció basada en bona part en Chuck Wepner, tant basada hi està que després d’un litigi el bo d’en Sylvester li va pagar una morterada a en Chuck… però anem al gra que estic escrivint això a l’hora de dinar a la feina i no tinc gaire temps.

The Fighter és una pel·lícula del 2010 protagonitzada per Christian Bale, Mark Wahlberg i Amy Adams que explica la història de dos germans boxejadors d’una zona deprimida de l’estat de Massachusetts. El personatge interpretat per Christian Bale és en Dicky, ja ex boxejador que ja va tenir el seu moment de glòria i no el va saber aprofitar, així doncs acaba punxant-se porros i fumant cocaïna o al revés o jo que sé… el cas és que és un yonkie d’aquests que es veien per Can Tunis des de l’autopista. El seu germà, en Micky, interpretat pel Mark Wahlberg és diguem un noi més formal i que intenta obrir-se pas en la boxa però que, a part dels entrebancs normals ha de lluitar contra la seva família que diguem que té una forma particular de portar la seva carrera. Aquí és on entra l’Amy Adams, qui fa el paper de la nòvia d’en Mick i és qui li fa veure que la seva família no és del tot honesta i com és previsible s’enfronta a la família d’en Mick… doncs que és com un duel de gossos entre la Charlene (Amy Adams) i la mare i germanes que semblen tretes d’un capítol de Little Britain.

- Advertisement -

maxresdefault-3

- Advertisement -

No faré gaire spoilers però diguem que davant de l’evident pèrdua de pantalons de Mark Wahlberg arriben a una espècie d’acord i aconsegueixen que se centri en la seva carrera i aconsegueixi… (deixo de fer spoilers, mireu la pel·lícula)

A part de la sinopsi cal destacar el canvi físic que va haver de fer Christian Bale per encarnar aquest paper. Diguem que un tio amb la seva complexió no colaria com a yonkie… així que si prenem el pes normal del Christian com a N, ell, ni curt ni mandrós, va perdre així a ull uns 20 kilos per a fer aquesta pel·lícula (N-20), aquests canvis de pes en ell no són gens estranys, per protagonitzar American Hustle va guanyar tranquil·lament N+20 kilos, però més bèstia és el pes que perd per fer El Maquinista, va perdre 28 kilos, semblava talment un extra de la llista de Schindler en aquella interpretació…

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents