‘The Falcon and the Winter Soldier’: els hereus del Capità Amèrica

- Advertisement -

L’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM) segueix imparable amb les imminents estrenes de sèries a la plataforma streaming Disney+ i aquest 2021 serà clau per descobrir fets que van quedar penjats als films o per justificar la presència de certs personatges. El 5 de març va acabar la 1a ficció televisiva Wandavision, i ara és el torn de Falcon & Winter Soldier la 2a sèrie marveliana que s’emmarca en les històries paral·leles al personatge del Capità America. 

- Advertisement -

La sèrie s’estrena el dia 19 de març i cada divendres tindrem un nou capítol, igual que va passar amb The Mandalorian i WandaVision. Ah i recordeu que la cosa va per llarg ja que també s’estrenaran ben aviat Marvel’s What if…?, Loki, Hawkeye, She-Hulk o els films Black Widow, Eternals o Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

El llegat d”El Capi’

- Advertisement -

Després dels esdeveniments que passar a Avengers: Endgame, Sam Wilson conegut com a Falcon (Anthony Mackie) i Bucky Barnes, és a dir, Winter Soldier (Sebastian Stan) uniran les seves forces per viure una aventura que posarà a prova les seves habilitats i determinarà qui ha de ser el portador de l’escut del Capità Amèrica. El final de la pel·lícula va suggerir la possibilitat que Falcon agafaria el relleu d’Steve Rogers després de la seva retirada, però el llançament d’aquesta sèrie ‘planteja que qualsevol d’ambdós en podria agafar el relleu. 

La sèrie, de només 6 capítols està dirigida per Kari Skogland (The Handmaid’s Tale o The Loudest Voice) i compta amb Malcom Spellman com a principal guionista. L’elenc l’encapçalen Anthony Mackie com a Falcon i Sebastian Stan serà Winter Soldier i també hi estaran presents Daniel Brühl com al Baró Zemo (que torna a fer de dolent després de la seva aparició a Captain America: Civil War). També hi veurem Emily VanCamp com a Sharon Carter i Wyatt Russell serà John Walker.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents