‘The Boys’, nou assalt entre el bé i el mal 

- Advertisement -

El món és al límit. Victoria Neuman és més a prop que mai del Despatx Oval i sota el ferri control de Homelander, que consolida el seu poder. Butcher, a qui li queden mesos de vida, ha perdut el fill de Becca i el lideratge i la confiança de l’equip. Amb més en joc que mai, cal esbrinar com col·laborar i salvar el món abans que sigui tard.

The Boys
Karl Urban (Butcher) i Antony Starr (Homelander)

- Advertisement -

Aquesta és la sinopsi oficial de l’esperada quarta temporada de The Boys, la sèrie d’èxit mundial guanyadora d’un Emmy, que s’estrena el pròxim 13 de juny a Prime Video amb tres episodis, seguits d’un nou episodi cada setmana, fins a arribar als vuit, per culminar amb l’èpic final de temporada el dijous 18 de juliol. 

- Advertisement -

La sèrie és protagonitzada per Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit i Cameron Crovetti. La quarta temporada donarà la benvinguda a Susan Heyward, Valorie Curry i Jeffrey Dean Morgan.

The Boys està basada en el còmic supervendes del New York Times de Garth Ennis i Darick Robertson, que també són productors executius, i desenvolupada pel productor executiu i showrunner Eric Kripke.

Més informació:

‘The Boys’: uns herois que no voldràs conèixer

‘The Boys 2’: els antiherois contraataquen

‘The Boys 3’: més violència més diversió

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents