‘The book of Boba Fett’: guerra pel control de Tatooine

- Advertisement -

El 2020 va arribar al nostre territori la plataforma d’streaming Disney+ i amb ella una de les sèries més esperades com va ser The Mandalorian, protagonitzada per Pedro Pascal. Després de dues exitoses temporades, era d’esperar que es continuaria traient suc dins aquest univers i a l’escena postcrèdits del darrer capítol de la 2a temporada es va presentar a Boba Fett, un dels secundaris més populars de la saga Star Wars. El seu retorn implica la venjança del que quedava del petit imperi de Jabba the Hutt, amb Bib Fortuna al capdavant, per poc temps. D’aquesta manera es va anunciar que aviat es comptaria amb una nova sèrie o, el que molts fans pensaven, la 3a temporada de The Mandalorian (prevista pel 2022).

- Advertisement -

El tràiler oficial de Disney+ tenim un petit tast d’aquest spin off centrat en el personatge d’en Boba Fett i que porta per títol The Book of Boba Fett i que s’estrena el 29 de desembre a la plataforma. El que encara no està confirmat és sobre si es tractarà d’una sèrie regular o, per contra, d’una minisèrie amb continuïtat com està fent darrerament amb la resta de sèrie d’Star Wars. De moment ja sabem que té 7 episodis i que en veurem un cada dimecres fins el dia 9 de febrer.

- Advertisement -

Cacics, justía, poder

La història se centra en Boba Fett (Temuera Morrison) i Fennec Shand (Ming-Na Wen) els quals s’han aliat i coneixen molt bé el negoci dels mercenaris. Fins al moment, havien treballat per a altres, no només per a Jabba the Hutt, i amb els darrers canvis han decidit treballar per a si mateixos. El tràiler deixa de manifest que Fett no és un caça-recompenses, sinó un mercenari i que Shand continua treballant amb ell. També revela que ha transcorregut un cert temps per l’evolució de la seva armadura i que ell vol estar al capdavant de tot, però amb respecte; una diferència important respecte al govern de Jabba que dominava aprofitant-se de la por. Però, fins ara, tampoc s’ha revelat quelcom més rellevant, el que sí que ha fet és alimentar les ànsies dels seguidors que volen saber més sobre el personatge.

La direcció recau sobre Robert Rodriguez (Alita, Battle Angel o Sin City) a partir de la història creada per Jon Favreau (The Lion King o The Jungle Book) i Dave Filoni (Star Wars: The Bad Batch o The Mandalorian) i basada en els personatges desenvolupats per George Lucas. A més de la data d’estrena, també s’ha anunciat que els nous capítols s’estrenaran de manera setmanal els dimecres i que la sèrie estarà ambientada dins la mateixa línia temporal que The Mandalorian, i que explorarà el passat d’en Boba Fett des d’Star Wars. Episode V: The Empire Strikes Back (1980). També es farà èmfasi en la relació entre el protagonista i Fennec Shand, i el procés pel qual passaran per tal d’ocupar el vell tron d’en Jabba. Per altra banda s’espera que apareguin molts dels personatges populars de la saga i que els fans vibrin de nou com ja va passar a The Mandalorian. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents