‘A 3 metros sobre el cielo’: la sèrie que no aixeca el vol

- Advertisement -

Netflix ha estrenat Summertime (A tres metros sobre el cielo: la serie) una nova adaptació de les novel·les de Federico Moccia que van triomfar a principis dels anys 2000 i que van rebentar la taquilla amb el llançament al cinema. El desembre de 2010 es va estrenar la pel·lícula sota el mateix nom i protagonitzada per Mario Casas i María Valverde. El que en aquell moment va ser un èxit, no es replica ara amb aquesta nova adaptació en format sèrie, que a priori semblava una aposta segura. Summertime, sota la direcció de Lorenzo Sportiello (Index Zero) i Francesco Lagi (Missione di pace) no deixa de ser una reinterpretació del que un dia va escriure el conegut autor italià, una versió més d’aquesta història que no innova, ni arrisca, i es queda en el pla més bàsic de les comèdies romàntiques adolescents.

- Advertisement -

Summertime explica el clàssic amor d’estiu entre dos joves, Summer (Coco Rebecca Edogamhe, que debuta com a actriu) i Ale (Ludovico Tersigni, Slam: Tutto per una ragazza), que provenen de mons molt diferents i que no tenen res a veure l’un amb l’altre. Un amor al qual li falta química i ‘xispa’ però que es podria definir com a una oda al bonic i a l’efímer, en què es respira l’olor a mar, se sent la caloreta de l’estiu d’un escenari de la costa italiana de l’Adriàtic i pot ser que et vinguin unes ganes boges d’enamorar-te en el moment en què surtis per la porta de casa. No és una mala ficció ni és excessivament avorrida, amb entregues curtes i fàcils de veure, però no aporta cap novetat i només amb el visionat dels primers capítols t’adones que passarà pel catàleg de Netflix sense pena ni glòria.

- Advertisement -

El millor, sense cap mena de dubte, és la càrrega estètica de les localitzacions que ens transporta directament a un paradís de platges italianes que desborden llum i colors gràcies a la brillant fotografia de Federico Schlatter (Razza bastarda) i a una banda sonora molt encertada que barreja temes nous i temes clàssics de la música italiana.

Veredicte

Agradarà: A qui busqui una comedieta romàntica típica i tòpica.

No agradarà: A aquells que busquin una sèrie nova i que aporti quelcom més que un mer passatemps.

Enganxòmetre: 4

Nota: 4

- Advertisement -
Ingrid Centena
Diplomada en Humanitats i Màster en Gestió Cultural. Les seves passions: llegir, escriure i la cultura en general. Enamorada del cinema i de les sèries… Què tria? El cinema a les sales de cinema i les sèries a les diverses plataformes actuals. Li apassiona el gènere negre, el terror i la psicologia, i són aquestes tres coses les que li agrada trobar a la pantalla, gran o petita. El temps que li ofereix la vida el dedica en gran part a la seva feina a la Direcció de Serveis de Formació a la Diputació de Barcelona, a la tasca com a mare i a les ja citades passions

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents