‘Space force 2’, objectiu: comèdia espacial

- Advertisement -

L’estiu del 2020 es va estrenar una sèrie de Netflix que tenia tots els ingredients per ser un èxit. Bon showrunner (Greg Daniels, guionista de The Office), bons protagonistes (Steve Carell i John Malkovich) i una premissa divertida (una divisió de l’exèrcit a l’espai). Parlem d’Space Force i ho fem d’aquesta manera perquè ni el públic ni la mateixa plataforma van estar massa satisfets del resultat. Amb tot aquest caldo de cultiu tothom pensava que la comèdia havia quedat cancel·lada… però no. Aquest 18 de febrer tenim segona temporada i aquest és el seu tràiler.

- Advertisement -

En aquesta nova oportunitat per a aquesta ficció televisiva, la recentment creada divisió galàctica de l’exèrcit tindrà una nova oportunitat (valgui la redundància) de demostrar que és útil i val la pena gastar diners públics en el projecte. Tenint en compte la colla d’inútils que hi ha darrere el projecte aquesta serà una tasca difícil.

- Advertisement -

Per intentar redreçar la situació Netflix ha introduït canvis darrere les càmeres: Norm Hiscock és ara co-showrunner juntament amb Greg Daniels i l’actor de la sèrie Jimmy O. Yang entra a l’equació també com a guionista. Ken Kwapis, director d’episodis de sèries com Santa Clarita Diet o la mateixa The Office es posa darrere la càmera en tots els 8 episodis de la 2a temporada. L’objectiu de tot plegat és concentrar-se més en fer riure… A veure si ho aconsegueixen.

A continuació podeu llegir la crítica de la 1a temporada…

L’estupidesa militar viatja a l’espai

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents