Una sèrie sobre Harry Potter, cada cop més a prop

- Advertisement -

Una sèrie ambientada a l’univers Harry Potter. Aquest somni de molts fans de la generació millenial sembla estar-se materialitzant. Warner Bros ja està movent fitxes per tornar al món màgic creat per JK Rowling però aquest cop d’una manera diferent.

Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw, Salazar Slytherin
Godric Gryffindor, Salazar Slytherin, Rowena Ravenclaw i Helga Hufflepuff, els fundadors de Hogwarts.

- Advertisement -

Després de la cancel·lació de les pel·lícules sobre Bèsties fantàstiques (a causa del fracàs de l’última entrega Els secrets de Dumbledore) el futur més immediat de la saga sembla que passarà per la TV. De moment hem d’avisar que tot plegat està en estadi molt embrionari, però l’empresa ha confirmat que hi estan treballant.

Una sèrie Harry Potter a HBO Max

- Advertisement -

La responsable de la divisió televisiva de Warner Bros, Channing Dungey, va donar a entendre en declaracions a Variety que tornarem a veure mags però a la TV. Dungey va anunciar que una de les ambicions de la companyia és especialitzar-se en franquícies que funcionen i sens dubte Harry Potter és un caramelet en aquest sentit.

Ara mateix no hi ha res confirmat encara i tot el que es pot trobar per la xarxa són rumors. Ara bé, la rondalla que genera més credibilitat és que la hipotètica sèrie aniria uns quants anys enrere. Seguin el model de House of the Dragon o Els anells de poderl’univers Potter podria fer un salt enrere per explicar els orígens de Hogwarts. Així doncs, els teòrics protagonistes serien Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw i Salazar Slytherin; els fundadors de l’escola i de les 4 cases que la integren. Els 4 poderosos mags i les seves diferències portarien el pes de la història. Veurem què passa… De moment caldrà esperar.

Harry Potter reunion HBOMax
La trobada màgica de l’univers ‘Harry Potter’ a HBO Max.

Cal recordar també que la reunió dels protagonistes de la saga cinematogràfica per a un especial a HBO Max va ser tot un èxit el Nadal del 2021. Ni Warner Bros ni HBO deixaran perdre aquest generador màgic de diners.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents