‘Sausage Party: Foodtopia’: la festa de salsitxa en forma de sèrie

- Advertisement -

L’any 2016 un film d’animació per a adults carregat d’humor negre va revolucionar els cinemes. Sis anys després de Sausage Party, Amazon Prime Video ha decidit tornar a la vida el projecte i convertir-lo en una sèrie. Sausage Party: Foodtopia s’estrena aquest 11 de juliol i ho farà amb gran part de l’equip que va fer possible aquell irreverent film. L’estiu es posa calent… Per cert, no està doblada al català, però sí que té subtítols en la nostra llengua. En català es diu La festa de les salsitxes: Viandalàndia.

Quan la salsitxa va trobar el panet

- Advertisement -

Els membres del repartiment de la pel·lícula original Seth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz i Edward Norton tornen com a part del cast. Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell i Yassir Lester s’uneixen prestant les seves veus a la sèrie.

Sausage Party: Foodtopia: la revolta dels aliments

- Advertisement -

Segons la sinopsi oficial, Frank (la salsitxa), Brenda (el panet) i els seus amics travessen un portal fora de Shopwell a la recerca dels seus creadors al món humà. Al llarg de vuit episodis, el grup viu aventures en aquest fascinant però aterridor nou regne. La guerra entre humans i aliments està servida!

Sausage Party: Foodtopia està produïda per Ariel Shaffir i Kyle Hunter, que també exerceixen de showrunners. Tots dos van coescriure la pel·lícula d’animació del 2016 juntament amb Seth Rogen i Evan Goldberg. Rogen, Goldberg, James Weaver i Alex McAtee seran els productors executius a través de Point Grey Pictures. Conrad Vernon, que va codirigir el llargmetratge, torna com a director supervisor de la sèrie i també produirà de forma executiva juntament amb Megan Ellison i Patrick Chu, d’Annapurna Television, i Andrew Millstein.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents