‘Ron dona error’: tinc un amic robot

- Advertisement -

Ron’s Gone Wrong és la propera pel·lícula d’animació per a tots els públics realitzada per ordinador que arriba de la mà de Walt Disney Studios Motion Pictures sota el segell de 20th Century Studios. En ella es tracta l’amistat entre un nen i un robot, un tema recurrent dins l’univers cinematogràfic, però que transmeten molts valors. La cinta arriba a les grans pantalles el 22 d’octubre també en llengua catalana amb el títol Ron dona error.

- Advertisement -

La història se centra en Barney, un alumne de secundària amb problemes per a socialitzar i del seu nou dispositiu, Ron, connectat digitalment que camina i parlar i que està destinat a ser el seu ‘millor amic’ llest per a utilitzar. Les disfuncions d’en Ron en el context de l’era de les xarxes socials, els conduiran a viure una aventura en què el nen i el robot acabaran per a descobrir que la veritable amistat també és un caos meravellós.

- Advertisement -

El film d’animació està dirigit per Alessandro Carloni i Jean-Philippe Vine, mentre que el guio està signat per Peter Baynham, Sarah Smith i Jeab-Philippe Vine. A més,  compta amb les veus originals per Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms i Justice Smith.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents