Reflexions (curtes) sobre la identitat

- Advertisement -

Amb l’objectiu de vehicular, a través del cinema, l’expressió dels diferents àmbits en que els éssers humans han patit el robatori de la identitat, arriba la V Mostra de Curtmetratges per la Identitat. La intenció d’aquesta iniciativa impulsada per l’Associació Crear per la Identitat i la Memòria és la d’oferir un mirada internacional a les vulneracions exercides en aquest àmbit, acollint temàtiques entorn el robatori d’infants per part de dictadures i altres vulneracions a la identitat a nivell cultural, territorial, social o de gènere.

A la darrera Edició de la Mostra, el Premi al Millor Curtmetratge s’atorgà a l’obra Home & Key que, dirigida i escrita per l’iraquià Shwan Attoof, va ser seleccionada pel Jurat “per la seva entenedora senzillesa, no exempta de poesia, que denuncia la barbàrie contra el poble kurd“. Una imatge de la colpidora peça ha servit com a base pel cartell de la V edició de la Mostra, que tindrà lloc als Cinemes Girona de Barcelona del 30 de Novembre fins al 2 de desembre.

- Advertisement -

cartel-2016_web

- Advertisement -

La mostra gaudeix de bona salut i la prova és un creixent augment de les obres rebudes. Enguany han arribat 241 curtmetratges procedents de 41 paisos diferents. Entre ells, 21 han estat seleccionats per participar en aquesta nova edició. Les procedències són ben diverses i provenen dels següents 15 països: Albània, Argentina, Brasil, Colòmbia, Espanya, Estats Units, França, Geòrgia, Índia, Iran, Itàlia, Mèxic, Sèrbia, Suïssa i Turquia.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents