Llum verda a 4 pel·lícules sobre The Beatles

- Advertisement -

La pel·lícula sobre els The Beatles serà una realitat… Bé, millor dit les pel·lícules sobre The Beatles perquè en seran 4 i totes les dirigirà el mateix cineasta anglès. Sam Mendes. El guanyador de l’Oscar a la Millor direcció per American Beauty (2000) i responsables de films com 1917, Empire of light i els films de James Bond Skyfall i Spectre ja té feina pels pròxims 4 anys.

Mendes estarà darrere les càmeres de la que serà la primera vegada que Apple Corps Ltd. i The Beatles explicaran la seva història al cinema. Paul McCartney, Ringo Starr i les famílies de John Lennon i George Harrison han donat el vistiplau i estaran implicats en narrar la història completa i els drets musicals per a un guió multiplicat per quatre que trencarà la taquilla l’any 2027.

El virtuosisme de Sam Mendes

- Advertisement -

Les pel·lícules de The Beatles, quatre punts de vista

- Advertisement -

Mendes té la intenció de dirigir quatre films que estiguin tots interconnectats (per la banda) però a la vegada serveixin com a propostes independents. Un Beatleverse que té tots els números de convertir-se en un negoci rodó per Sony Pictures, que produirà la gesta.

La intenció, evidentment, és trobar camins diversos per explicar els inicis i l’accés a la fama de Paul, John, George i Ringo. Veure quan es van convertir en estrelles mundials de la música del seu pas pel cinema i com van arribar als cors de milions de fans durant la segona meitat del segle XX. Encara no hi ha detalls concrets del guió. Ni de qui interpretarà a qui en aquestes històries. El càsting serà una de les claus, però encara hi ha poca informació.

The Beatles pel·lícules

Pels amants de la banda de Liverpool, recordem a Disney+ podeu trobar The Beatles: Get Back, una cinta que mostrarà les situacions més íntimes de les sessions de gravació de Let It Be. Dirigida per Peter Jackson, la pel·lícula documental conté imatges del concert improvisat que van fer en un terrat el 30 de gener de 1969. És un concert rellevant perquè va convertir-se en la primera actuació en directe de la banda després de dos anys (i va ser la seva última com a grup).

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents