Vince Gilligan prepara una pel·lícula de ‘Breaking Bad’

- Advertisement -

Vince Gilligan, el creador de la sèrie Breaking Bad i de la preqüela Better call Saul, està preparant una pel·lícula inspirada en la sèrie original de la qual ja en té escrit el guió i properament s’encarregaria de la direcció. Està confirmat que el projecte es durà a terme, el que encara es desconeix és si acabarà estrenant-se a les sales de cinema o per contra seria el canal AMC qui l’estrenés, ja que va emetre les anteriors ficcions pertanyents a aquest univers.

És probable que aquest mes comenci el rodatge a Nuevo Mèxico. Aaron Paul (Exodus o sèrie Westworld) agafa el relleu de Bryan Cranston (Trumbo o Godzilla) com a protagonista i repetirà el seu icònic paper. La trama se situarà en el moment en què Jesse és segrestat i acaba escapolint-se, així que haurà de trobar un camí per tal de ser lliure. Aquesta seria la hipòtesi inicial de l’argument, tot i que encara no s’ha confirmat oficialment.  

- Advertisement -

- Advertisement -

Al llarg de les cinc temporades que va durar Breaking Bad, a Jesse Pinkman no li van sortir gaire bé les coses i com a camell deixava molt a desitjar i va acabar perdent tot el que tenia. El film ajudaria a entendre millor el personatge i què se’n va fer després dels esdeveniments que van tenir lloc al final de la sèrie.

El projecte se l’està anomenant Greenbriar, però falta confirmar que es tracti del títol definitiu. Per altra banda, caldrà esperar a tenir més detalls per conèixer els personatges de la sèrie original que es podran deixar veure o si el mateix Walter White apareixerà d’alguna manera, tot i que possiblement hauria de ser a mode de flashbacks.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents