“Papa, tinc súper poders”

- Advertisement -

L’any 2017 un film dirigit pel director madrileny establert a Barcelona Sadrac González-Perellón donava sorpreses als festivals de gènere d’arreu del món (Sitges inclòs). Després de Black Hollow Cage (que podeu veure a Amazon Prime Video) el realitzador té un nou projecte que va rodar l’estiu de 2021 i que també és de gènere fantàstic. Asombrosa Elisa, un drama fantàstic protagonitzat per Silvia Abascal, Asier Etxeandia, Ivan Massagué i la jove Jana San Antonio. La seva preestrena està prevista durant el 55è Festival de Sitges i poc després (el 14 d’octubre) arriba als cinemes.  

- Advertisement -

La pel·lícula explica la història d’Elisa, una nena de dotze anys que, després de la mort accidental de la seva mare, intenta convèncer el seu pare que posseeix els superpoders de la seva heroïna de còmic favorita, amb els quals pot venjar-se de qui va provocar l’accident mortal. “La necessitat de buscar una segona identitat que et permeti fer coses que sent tu mai t’atreviries a fer sempre m’ha semblat un dels punts més interessants de les històries de superherois”, explica González-Perellón. “Una espècie d’empoderament femení que en el cas d’’Asombrosa Elisa’ he lligat a un altre tema que sempre m’ha fascinat: el poder que pot sorgir d’un trauma, d’un sentiment de culpa o de negació, i la ira que tots aquests sentiments poden arribar a provocar. Quins mecanismes psicològics poden provocar que un pare i la seva filla de 12 anys s’uneixin per cometre un assassinat?, afegeix.

- Advertisement -

El director ha triat un aspect ratio de 1:33 (format de pantalla més quadrat), ja que és el que més s’assembla a l’angle de visió de l’ull humà i permet uns enquadraments que apropen l’espectador als personatges i l’aïllen del seu entorn més immediat, de manera que es crea un vincle gairebé personal amb els personatges. Asombrosa Elisa és una producció de La Charito Films que compta amb la participació de TV3 i està distribuïda als cinemes per Alfa Pictures.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents