‘The Alienist’, a la caça de l’assassí

- Advertisement -

És un fet que True Detective va suposar tot un èxit per a la cadena HBO i que va enganxar tant la crítica com els teleespectadors. Cary Fukunaga, va ser el responsable al costat de Nic Pizzolatto de fer realitat aquesta ficció però, va decidir deixar-ho i no seguir durant la segona temporada de la sèrie. En aquest temps, Fukunaga no ha estat de braços plegats, ja que ha estat tantejant el terreny per posar en marxa un nou projecte.

L’any 1994, Caleb Carr va publicar la novel·la The Alienist, un relat de gènere policíac que es basa en la caça d’un assassí en sèrie al Nova York de 1896. Per tal d’atrapar el criminal, el director de la policia de la ciutat, ni més ni menys que Theodore Roosevelt, contractarà els serveis d’un periodista i d’un psiquiatra (l’alienista) que a través de noves tècniques farà servir el perfil psicològic de l’assassí per detenir-lo. De la mà de la cadena TNT arriben les primeres imatges:

- Advertisement -

https://youtu.be/JcJQnaXiCfI

- Advertisement -

Fukunaga serà el productor d’aquesta adaptació televisiva, en format de mini sèrie, que comptarà amb Jakob Verbruggen (Black Mirror) a la direcció i amb Hossein Amini encarregat del guió, al costat de Fukunaga. Com s’ha pogut veure, la ficció tindrà com a protagonistes a Daniel Brühl (com a Laszlo Kreizler, el psiquiatre) i a Luke Evans (com a John Moore, el periodista). Al seu costat hi haurà Martin McCraide, Dakota Fanning i Anson Boon. La producció s’estrenarà per TNT, tot i que encara no té data d’estrena.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents