Netflix torna a pujar els preus abans d’acabar l’any

- Advertisement -

La plataforma de vídeo a la carta líder ha decidit augmentar els preus just abans de Nadal. Si n’ets usuari potser hauràs rebut un correu explicant la nova tarifació. El mail assegura que “amb aquesta actualització et podrem oferir més amb la teva subscripció: més històries que t’animin, que et motivin o, simplement, t’alegrin el dia”. Netflix ha mantingut el preu de la seva subscripció bàsica (la que permet veure continguts en una sola pantalla alhora) en 7,99 euros al mes. Ara bé, el seu Pla Estàndard (2 pantalles) ha pujat d’11,99 euros a 12,99 euros i el seu Pla Premium (4 pantalles) de 15,99 euros a 17,99 euros. La nova tarifació serà efectiva per a tothom el 26 de desembre segons ha advertit l’empresa als seus clients.

- Advertisement -

L’empresa de vídeo a la carta ja va aplicar el 20 de juny del 2019 una pujada als preus dels paquets Estàndard i Premium. Els usuaris que tenien contractat el Pack Estàndard van passar de pagar 10,99€ a 11,99€ al mes. De la mateixa manera, al preu del Pack Premium, se li va aplicar una pujada de 13,99€ a 15,99€. Recordem que quan la plataforma va aterrat al mercat espanyol l’any 2015 els preus van ser de 7,99€, 9,99€ i 11,99€ respectivament. Al 2017 ja va haver-hi, però la 1a pujada de preus. En aquest gràfic en podeu veure l’evolució.

- Advertisement -

En altres paraules, Netflix sap que els seus plans estrella són els compartits i penalitza el fet de dividir el preu entre amics i familiars. Està per veure si aquesta és una bona tàctica en un moment on Amazon li trepitja els talons del lideratge i Disney + ha irromput amb molta força arreu del món. Ah i no oblidem l’arribada d’HBOMax amb una promoció de sortida de 4,49€ per a tota la vida.

Disney + pren milions de clients a Netflix i Amazon

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents