HBO Max, la revolució en streaming

- Advertisement -

Suècia, Dinamarca, Noruega, Finlàndia, Espanya i Andorra. Aquests són els primers països d’Europa on estarà disponible la nova plataforma d’streaming HBO Max, a partir d’avui, 26 d’octubre, i a la que seguiran Portugal i territoris del centre i est d’Europa al llarg de 2022.

HBO_Max_1

- Advertisement -

El rellançament i millora del servei, amb una nova interfície amb la possibilitat de crear perfils com Netflix o Disney+, no conviurà amb versions antigues d’HBO, ja que desapareixerà com a tal. El valor afegit de la nova plataforma és els seus continguts, que inclouran tots els canals de WarnerMedia: Cartoon Network, TBS, TNT, Adult Swim, The CW, DC Universe i les pel·lícules de la mateixa Warner i de productores associades a ella com New Line Cinema.

- Advertisement -

Aquest complex sistema de plataformes i filials s’uneix per donar resposta al principal objectiu de la companyia: l’explotació en streaming dels continguts de Warner Bros. La productora persegueix, des de fa anys, un model híbrid a les sales de cinema i la finestra en línia. La solució passa ara pel llançament dels seus continguts en aquesta nova plataforma després de passar per cinemes. 

S’ha de destacar que amb l’entrada d’HBO Max, tots els usuaris que ja comptin amb HBO podran gaudir de la nova plataforma i tindran accés instantani als seus continguts. Això significa que no hi haurà cap període de convivència entre totes dues versions. Pel que a les respectives quotes, fins a la presentació oficial el mes vinent, no se sap encara en què es traduiran. No obstant això, la possibilitat d’actualitzar automàticament les subscripcions ja existents al nou servei és un bon senyal, ja que tant als Estats Units com a Llatinoamèrica, present des del maig de 2020, la temuda variació del preu no va arribar a succeir.

Aquí podeu veure el vídeo promocional d’HBO Max:

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents