Nena negra desapareguda a l’Europa blanca

- Advertisement -

Premiada com a Millor minisèrie de l’any al prestigiós Sèries Mania, Kiri es presenta com un thriller signat pel creador de National Treasure amb l’actriu de Happy Valley. La sèrie, que ja està disponible a Filmin i FilminCat (amb subtítols en català) explica l’estranya desaparició d’una nena afroeuropea durant el procés d’adopció per part d’una família britànica blanca. La sèrie va ser premiada aquest 2018 al festival francès de ficció televisiva Sèries Mania com a millor minisèrie de l’any. En total la ficció de l’anglès Channel 4 consta de quatre capítols d’una hora de durada.

- Advertisement -

Kiri és una nena negra en procés d’adopció per part d’una família blanca de classe mitjana al Regne Unit. Durant una visita no supervisada a la seva família biològica, desapareix sense deixar rastre. La sèrie segueix els passos de la treballadora social que s’ocupa del seu cas, Miriam, en el punt de mira de les sospites i la culpa per la pèrdua de la nena. La sèrie barreja trames de drama familiar amb un rerefons de racisme i tolerància a la diferència en una societat multicultural com l’anglesa.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents