‘Merlí. Sapere aude’, segona temporada

- Advertisement -

El dilluns 27 de juny, a les 22.05, TV3 estrena, amb dos capítols, la segona temporada de Merlí. Sapere aude, l’spin-off de Merlí, la sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV que se centra en el personatge de Pol Rubio i el seu pas per la Facultat de Filosofia.  Amor, vida, existència, amistat, veritat i destí són els temes principals a què s’han d’enfrontar els protagonistes d’aquesta temporada, que suposa el comiat de l’spin off.

MSA_T2_1
© María Heras-Movistar+

- Advertisement -

Creada per Héctor Lozano i dirigida per Menna Fité, la nova temporada de se centra en les grans preguntes de la filosofia per parlar del lloc de l’ésser humà en la immensitat de l’univers, l’atzar, el destí, la paradoxa entre la veritat i la mentida o l’ètica. Carlos Cuevas (Pol Rubio) i María Pujalte (María Bolaño) lideren el repartiment d’aquesta sèrie que es completa amb els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti),  Pablo Capuz (Rai), Boris Ruiz (Alfonso Rubio), Eva Martín (Sílvia Montoliu) i Carmen Conesa (Vicky). Eusebio Poncela  com a Dino, el propietari del bar Satanassa, i Jordi Coll  com a Axel, un atractiu fuster, s’incorporen com a nous fitxatges de la temporada.

- Advertisement -

“Amb la segona temporada de ‘Merlí. Sapere aude’ s’acaba un viatge de cinc temporades per l’univers Merlí. Tres de la sèrie original, i les dues de l’spin off, que han servit per veure créixer el personatge de Pol Rubio a la Facultat de Filosofia”,  ha explicat el seu creador, Héctor Lozano. El final de la sèrie coincideix amb l’inici definitiu de la maduresa del protagonista. Estic convençut que aquesta és la temporada més optimista de la sèrie; i, per aquesta raó, estic molt satisfet donant-li aquest bon final.” 

MSA_T2_2
© María Heras-Movistar+

Si la primera temporada va servir per adaptar-se als estudis, conèixer els nous companys de viatge del protagonista i gaudir de les classes de la seva nova mentora, María Bolaño (Maria Pujalte), aquesta segona fa un pas molt més gran pel que fa a la maduresa del Pol. El repte ha estat fer passar el protagonista per un important problema que creuarà tots els episodis i alhora sorprendre amb la temporada més optimista de la sèrie. Merlí. Sapere aude és una sèrie de personatges i trames molt properes, amb temes universals, i la intenció és entretenir i fer reflexionar l’espectador que ha crescut amb la sèrie. Un altre valor afegit d’aquesta segona temporada és la incorporació d’actors com Eusebio Poncela i Jordi Coll, dos personatges que seran molt importants en el procés de maduració de Pol Rubio.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents