Luis Tosar i Daniel Monzón junts de nou a ‘Yucatán’

- Advertisement -

El director Daniel Monzón i l’actor Luis Tosar tornen a coincidir després d’haver compartit rodatge amb Celda 211 i El niño. En aquesta ocasió però s’han passat al gènere de la comèdia d’aventures amb Yucatán, que arribarà als cinemes el pròxim 31 d’agost. Qui també repeteix col·laboració amb Monzón és el guionista Jorge Guerricaechevarría. El film s’ha rodat amb un total d’onze setmanes i en tres continents diferents.

Yucatán narra la història d’en Lluc (Luis Tosar) i en Clayderman (Rodrigo de la Serna) que són dos estafadors, professionals de l’engany especialitzats en turistes ingenus en creuers de luxe. Fa anys treballaven junts però la rivalitat per Verónica (Stephanie Cayo), la bellíssima ballarina del vaixell, els fa perdre el cap i va posar punt i final a la seva societat. Ara treballen per separat, en Lucas a la Mediterrània i en Clayderman a l’Atlàntic. Aquest va ser l’acord. Però un inesperat botí impulsa en Lucas a irrompre en el vaixell del seu ex soci, el qual converteix l’exòtica travessia en un aferrissat duel de tramposos sense cap regla, però molts cops baixos …

- Advertisement -

yucatan

- Advertisement -

Durant tres mesos, l’equip va rodar a diferents localitats com Mèxic, Brasil, Canàries, Marroc, Madrid i Barcelona i, fins i tot, dues de les setmanes van ser a alta mar, en ple Oceà Atlàntic. Daniel Monzón dirigeix aquest film que consta amb un elenc coral encapçalat per Tosar, Rodrigo de la Serna i que també compta amb Stephanie Cayo i Toni Acosta.

Sobre el film, el director explica que: “Yucatán es un gran viatge, una boat movie que mourà a l’espectador i als seus personatges d’escala a escala, a través d’oceans i continents, mentre els submergeix en diferents situacions típiques de la comèdia, el musical, el drama i les pel·lícules clàssiques d’estafadors i aventures” i afegeix, “suposarà un trepidant divertiment preparat sense excuses per ser gaudit, sense renunciar al fet que, al final del camí, ens commoguin els seus personatges i el viatge sigui també emocional”. A l’espera que arribi el primer tràiler, ja hi ha disponibles algunes imatges:

yucatan

yucatan

yucatan

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents