El fosc passat familiar dels ‘Marrowbone’

- Advertisement -

El guionista, Sergio G. Sánchez, que va guanyar el Goya al millor guió per El orfanato (2007), va ser nominat per Lo imposible (2012) i Fin, i autor de la taquillera Palmeras en la nieve, fa el debut com a director amb el film Marrowbone, un thriller psicològic on el terror es manifestarà de manera misteriosa. Amb aquesta opera prima vol seguir les passes del seu amic J.A. Bayona, el qual hi exerceix de productor executiu.

La història se centra en quatre germans que després de la mort de la seva mare tenen por que els separin, així que decideixen amagar-se del món a una granja abandonada. Però les velles parets d’aquest lloc amaguen un terrible secret. Un secret que els Marrowbone hauran d’afrontar a la vegada que aprenen a viure en un lloc nou i aïllat de la civilització.

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula produïda per Telecinco Cinema i Lions Gate International ha passat pel Festival de San Sebastián i el de Sitges abans d’arribar a les nostres sales i compta amb un elenc de joves nous talents com Anya Taylor-Joy (The Witch o Split), George Mackay (Captain Fantastic o Ophelia), Mia Goth (A Cure for Wellness o The Survivalist) i Charlie Heaton (sèrie Stranger Things o As You Are). A continuació podeu gaudir del tràiler oficial:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents