Les 6 sèries animades en català a Netflix

- Advertisement -

Veure contingut doblat al català a les plataformes encara és tasca difícil i, si parlem de sèries d’animació infantil, encara més. Per sort, a poc a poc, les grans companyies d’streaming van incloent aquest tipus de contingut als seus catàlegs, especialment Netflix. Fem repàs a les sèries animades per al públic més petit de la casa que podem trobar a la plataforma de la ‘N’:    

Kitti Katz 

Kitti Katz
Kitti Katz (2023)

- Advertisement -

Tres adolescents es transformen en ferotges superheroïnes felines per salvar el món d’una malvada deessa egípcia, i encara els queda temps per jugar a futbol.

- Advertisement -

Temporades: 1
Episodis: 10

Lost Ollie

Lost Ollie
Lost Ollie (2022)

Un conill fet de retalls, amb grans orelles i records borrosos, emprèn una recerca èpica del seu millor amic: el nen que estima amb tot el cor.

Temporades: 1
Episodis: 4

Oddballs

Oddballs (2022)
Oddballs (2022-2023)

Un nen amb forma de bombolla que qüestiona qualsevol cosa que el molesta. El resultat? Viu un munt de boges aventures amb els seus dos millors amics.

Temporades: 2
Episodis: 20

Sonic Prime

Sonic Prime
Sonic Prime (2022-2023)

- Advertisement -

Quan una gran batalla amb el doctor Eggman destrueix l’univers, Sonic viatja per dimensions paral·leles per recuperar els amics i salvar el món.

Temporades: 2 (Estrena T2 – 13 de juliol)
Episodis: 16

Super Giant Robot Brothers

Super Giant Robot Brothers
Super Giant Robot Brothers (2022)

Dos robots descobreixen que són germans mentre barallen contra el mal intergalàctic per defensar la Terra.

Temporades: 1
Episodis: 10

Sakura

Sakura
Sakura (1998-2000)

Després de trencar el segell d’un llibre màgic i alliberar els esperits de les cartes, Sakura es converteix en caçadora de cartes per recuperar-les.

Temporades: 3
Episodis: 70

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents