La història de la família Targaryen explicada en una sèrie animada

- Advertisement -

Tothom està a l’espera de la vuitena temporada de Game of Thrones per saber com acabarà la història.

- Advertisement -

Un dels grans descobriments d’aquesta darrera temporada va ser que John Snow és en realitat Aegon Targaryen l’únic descendent viu del príncep Rhaegar Targaryen. Tocarà esperar per saber com es pren aquesta notícia el rei en el nord i com ho encaixa Daenerys, ara que han deixat que els seus sentiments surtin a la llum. Com que tota aquesta història dels Targaryen pot crear una mica de confusió, HBO ha decidit llançar una sèrie animada on explicarà amb detall alguns episodis d’aquesta família.

- Advertisement -

serie animada game of thrones

El projecte titulat Game of Thrones: Conquest and Rebelion, se centra en la conquesta de Ponent per part dels Targaryen i que posteriorment va comportar la Rebel·lió de Robert. El primer episodi es va estrenar a través del canal de Youtube de la ficció i ja acumula més de 2,5 milions de visualitzacions. Les imatges estaran acompanyades per la veu en off de Harry Lloyd, que va donar vida a Viserys a l’adaptació televisiva de les novel·les de George R.R. Martin.

https://youtu.be/Uc32z-wgxU4

En total la ficció durarà 45 minuts i, la resta d’episodis formaran part de l’edició en Blu-Ray que sortirà de la setena temporada i que sortirà a la venda a partir del mes de desembre.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents