today-is-a-good-day

1.000 metres quadrats de ‘Joc de trons’ a Barcelona

- Advertisement -

Una exposició amb una superfície de més de 1.000 metres quadrats recrea l’univers de Joc de trons a Barcelona. Segons explica la pròpia cadena HBO “és la principal exposició pública realitzada fins ara on es podran veure, amb una cuidada disposició, les luxoses peces de vestuari, l’attrezzo original i els majestuosos decorats de les set temporades de la sèrie”. I la gira mundial d’aquesta exposició comença aquest dissabte 28 d’octubre (fins el mes de març) a les Drassanes de Barcelona. Què hi trobaran els seguidors de la sèrie? Objectes i utensilis que han vist a la petita pantallaarticles d’artesania creats expressament per  a la sèrie, tot tipus d’espases, vestits i complements i al final del recorregut una botiga oficial on dilapidar-se els estalvis.

- Advertisement -

Les diverses zones temàtiques de la mostra ens acostaran als diferents racons de Westeros i Essos a través d’objectes i atrezzo original de la sèrie. Cadascuna de les zones temàtiques de l’exposició transportarà els visitants un “món” diferent amb una combinació d’entorns immersius, interactius i de contingut multimèdia, instal·lats en el context d’una col·lecció on hi ha alguns dels elements més emblemàtics de la sèrie.

- Advertisement -

Els visitants tindran la possibilitat d’experimentar la vivència dels paisatges hivernals del Nord i l’arbrat entorn del Camí Reial, veure una guarnició de guerrers immaculats al costat dels icònics vestits de la Casa Targaryen o explorar el Castell Negre, llar de la Guàrdia de la Nit. Finalment, sí, s’arriba al Tron de Ferro i acte seguit hi ha una rèplica per fer-se fotos com si fos una atracció de parc d’atraccions.

Game of Thrones: The  Touring Exhibition, nom oficial de la mostra, arriba de la mà d’HBO Global Licensing, la productora nord-americana GES i les promotores europees Sold Out i Encore i estarà oberta al públic des del 28 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona fins al 7 de gener de 2018. Jeff Peters, vicepresident de llicències i distribució d’HBO ha explicat que “Barcelona és, la nostra primera localització per a aquesta exposició també és en un país en el qual fa poc hem llançat un nou servei de streaming, HBO España. Estem segurs que els nostres fans de Barcelona, de tota Espanya i de la resta d’Europa gaudiran d’aquesta oportunitat de submergir-se en el món de de la sèrie”.

En total hi ha 10 zones temàtiques incloent la casa del rei, la guàrdia del mur i fins i tot més enllà de mur. Tot plegat acaba amb una botiga amb productes oficials on trobarem per exemple samarretes a 25€, bufandes a 22€, tasses de 15€ i altres objectes que segur que no decebran els seguidors de la sèrie. A continuació us deixem una petita mostra de l’exposició en fotos perquè aneu previnguts… I recordeu: Valar Morghulis.

- Advertisement -

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents