Johnny Depp torna al cine convertit en Lluís XV

- Advertisement -

Johnny Depp és el monarca francès Lluís XV. La seva tornada als cinemes després de la ja llunyana Minamata (i el mediàtic judici contra Amber Heard) serà al film Jeanne Du Barry una cinta històrica sobre la darrera amant del rei de França. Rodada a França, aquesta pel·lícula d’època l’unirà a Maïwenn, que interpretarà la Jeanne Du Barry del títol, una noia que arribarà a Versalles a escandalitzar tota la cort. El film s’ha convertit en un dels més esperats de l’any i no ho diem nosaltres… El film va ser ni menys que la pel·lícula inaugural del Festival de Cannes 2023. Als nostres cinemes arriba el dia 29 de setembre.

Jeanne du Barry Johnny Depp

Johnny Depp a la cort del rei Lluís XV

- Advertisement -

Jeanne, una jove de classe treballadora. Àvida de cultura i plaer, utilitza la seva intel·ligència i el seu atractiu per ascendir un per un els esglaons de l’escala social. A poc a poc es converteix en la favorita del rei Lluís XV, que desconeixent la seva condició de cortesana, recupera a través seu les ganes de viure. Al film veurem com tots dos s’enamoren perdudament i, contra tot decòrum i etiqueta, Jeanne es trasllada a Versalles. És evident que la seva arribada a palau escandalitzarà la cort… I més enllà.

Jeanne du Barry, molt més que la meuca del rei

- Advertisement -

El repartiment de Jeanne Du Barry el completen Pierre Richard (Astèrix i Obèlix: El Regne Mitjà), Benjamin Lavernhe (Amor a segunda vista). També els acompanyaran Noémie Lvovsky (Monsieur Chocolat), Melvil Poupaud (Gràcias a Dios), Índia Hair (sèrie Call My Agent!) i Pascal Greggory (Una bonita mañana). Això sí el principal al·licient és veure Johnny Depp convertit en Lluís XV.

La direcció recau també en Maïwenn que farà de protagonista, guionista i directora. Aquesta serà la 5a pel·lícula en la qual es posa darrere les càmeres. Això sí, la seva carrera com a intèrpret, que va començar quan només tenia 5 anys, suma més de 20 títols al cinema francès i internacional. Al llarg dels seus 46 anys, ha participat en èxits com The fifth element, Les parisiens o Polisse que ella mateixa va dirigir. Aquesta última li va suposar el premi del jurat al Festival de Cannes el 2011.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents