Més doblatge en català: idees, crítiques i models

- Advertisement -

El doblatge en català és un tema d’actualitat. L’auge de les plataformes i una recent ampliació de pressupost del Govern de la Generalitat en aquesta matèria ha posat el tema, una vegada més, sobre la taula i està portant molta cua i comentaris. Com que el català no està ni molt menys normalitzat en l’audiovisual de ben segur que serà una tema que seguirà fent córrer rius de tinta (i tuits).

Injecció de diners públics per a doblar sèries i pel·lícules en català

- Advertisement -

Per aportar més dades i criteri sobre aquest tema, parlem amb en Miquel, l’home darrere el perfil de Twitter @DoblatgeCatala que diàriament promociona els continguts cinèfils i serièfils que podem trobar en la nostra llengua i a la vegada reivindica una sèrie de canvis en el model actual. Escoltem-lo!

- Advertisement -

- Advertisement -
Pol Bassó
Apassionat del cinema i el doblatge per sobre de tot. És l'amic pesat que sempre et recomana sèries i films. Penja videos sobre cinema i sèries al seu canal de YouTube, 'Pol·lícules'. També té un Grau superior en producció d'audiovisuals, Ràdio i Espectacles i es defineix com a "intent d'actor de doblatge" havent estudiat dos anys d'interpretació. El trobareu a les a les xarxes com a @policules12

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents