‘I Wanna Dance With Somebody’, el biopic de Whitney Houston

Els biopics musicals estan més de moda que mai, i ho demostren pel·lícules recents Bohemian Rhapsody, Rocketman o la recent Elvis. I és que no hi ha res més interessant que conèixer en profunditat les vides de les icones de la cultura pop. Això passarà també ara amb Whitney Houston, que tindrà la seva pròpia cinta biogràfica titulada I Wanna Dance With Somebody, de la mà de Sony Pictures.

Ackie_Houston

El títol, I Wanna Dance With Somebody, també repeteix la fórmula de la pel·lícula de Freddie Mercury, que els seus responsables ho son també del film que ens ocupa, prenent el nom d’una de les cançons més populars de la figura nord-americana, llançada el 1987, que va saber convertir-se en un èxit que continua vigent, tot i morir prematurament el 2012, amb només 48 anys, per la seva addicció a les drogues.

A part de saber que l’actriu Naomi Ackie serà la responsable d’encarnar a la cantant, encara es desconeix amb exactitud de què anirà la trama: podria incloure xous icònics, diferents moments de la seva carrera professional o nous detalls sobre la seva vida personal.

La direcció va a càrrec de Kasi Lemmons i completen el repartiment Stanley Tucci, Nafessa Williams, Ashton Sanders, Clarke Peters, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Bria Singleton, Kris Sidberry, Lance Williams, Alana Monteiro i Daniel Washington. La seva estrena està programada per al pròxim 23 de desembre.

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents