‘I Wanna Dance With Somebody’, el biopic de Whitney Houston

Els biopics musicals estan més de moda que mai, i ho demostren pel·lícules recents Bohemian Rhapsody, Rocketman o la recent Elvis. I és que no hi ha res més interessant que conèixer en profunditat les vides de les icones de la cultura pop. Això passarà també ara amb Whitney Houston, que ja té a tocar la seva pròpia cinta biogràfica titulada I Wanna Dance With Somebody, de la mà de Sony Pictures.

El títol, I Wanna Dance With Somebody, també repeteix la fórmula de la pel·lícula de Freddie Mercury. I és que els seus responsables ho són també del film que ens ocupa, prenent el nom d’una de les cançons més populars de la figura nord-americana, llançada el 1987, que va saber convertir-se en un èxit que continua vigent, tot i morir prematurament el 2012, amb només 48 anys, per la seva addicció a les drogues.

Naomi Ackie serà la responsable d’encarnar a la cantant i ja se sap que el film inclou xous icònics, diferents moments de la seva carrera professional o nous detalls sobre la seva vida personal. La direcció va a càrrec de Kasi Lemmons (Harriet, Luke Cage) i completen el repartiment Stanley Tucci, Nafessa Williams, Ashton Sanders, Clarke Peters, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Bria Singleton, Kris Sidberry, Lance Williams, Alana Monteiro i Daniel Washington. La seva estrena està programada per al pròxim 21 de desembre. Ja podeu anar assajant veu per fer el verset de Nadal amb tons alts…

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents