‘I Wanna Dance With Somebody’, el biopic de Whitney Houston

- Advertisement -

El biopic de Whitney Houston arriba als cinemes! Els films sobre estrelles musicals estan més de moda que mai. Ho demostren pel·lícules recents Bohemian Rhapsody, Rocketman o la recent Elvis. I és que no hi ha res més interessant que conèixer en profunditat les vides de les icones de la cultura pop passades pel filtre del setè art. Això passa ara també ara amb Whitney Houston, que veurà la seva vida a la gran pantalla al film I Wanna Dance With Somebody. La cinta arriba a les cartelleres dl nostre país el dia 21 de desembre a punt per la campanya de Nadal.

Whitney Houston, un biopic amb molt de ritme

- Advertisement -

El títol, I Wanna Dance With Somebody, també repeteix la fórmula de la pel·lícula de Freddie Mercury. I és que els seus responsables ho són també del film que ens ocupa, prenent el nom d’una de les cançons més populars de la figura nord-americana, llançada el 1987, que va saber convertir-se en un èxit que continua vigent, tot i morir prematurament el 2012, amb només 48 anys, per la seva addicció a les drogues. La cinta arriba a la gran pantalla en un moment clau per la lluita pels grans premis. De moment, però, els Globus d’or l’han ignorat del tot.

- Advertisement -

Naomi Ackie i Stanley Tucci a 'I wanna dance with somebody'
Naomi Ackie i Stanley Tucci a ‘I wanna dance with somebody’, el biopic sobre Whitney Houston

Naomi Ackie és l’actriu responsable d’encarnar la cantant. El film té l’al·licient d’incloure xous icònics, diferents moments de la seva carrera professional o nous detalls sobre la seva vida personal. La direcció va a càrrec del realitzador Kasi Lemmons (Harriet, Luke Cage) i completen el repartiment Stanley Tucci, Nafessa Williams, Ashton Sanders, Clarke Peters, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Bria Singleton, Kris Sidberry, Lance Williams, Alana Monteiro i Daniel Washington. Ja podeu anar assajant veu per fer el verset de Nadal amb tons alts. A veure si arribeu al seu nivell…

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents