‘Elvis’, el Rei del Rock arriba a la TV

- Advertisement -

El director de Moulin Rouge, Baz Luhrmann, se suma al carro dels biopics musicals. A la moda començada per Bryan Singer amb Bohemian Rapshody ara cal afegir-hi una versió de la vida d’Elvis Presley. L’anunci es va fer en ple juliol del 2019, quan encara no se sabia qui encarnaria el rei del Rock. Finalment, el més indicat ha estat Austin Butler. Altres noms que han passat pel càsting eren Ansel Elgort (Baby Driver), Miles Teller (Whiplash) o Harry Styles, cantant del fenomen fan britànic One Direction. La pel·lícula es va estrenar a la pantalla a finals de juny, després de passar pel Festival de Cannes, i ara ja la tenim a HBO Max per degustar quan ens vingui de gust amb crispetes de microones des del sofà.

- Advertisement -

Luhrmann explicava que el més important era trobar un actor amb bona veu així com que pogués mostrar-se vulnerable. Austin Butler, a més s’hi assembla prou en fisonomia i estil.  A l’actor californià, xicot de Vanessa Hudgens (High School Musical), l’havíem pogut veure a Les Cròniques de Shannara, amb Ivana Baquero. També ha tingut un paper secundari a Érase una vez en Hollywood i un altre a The Dead Don’t Die.

- Advertisement -

Ambientació als Estats units dels 60

Qui interpreta al mànager de Presley és Tom Hanks. La relació entre els dos personatges està al centre emocional de la pel·lícula. Luhrmann promet “endinsar-nos a la seva complexa dinàmica que s’allarga 20 anys, des de l’ascens a la fama de Presley fins al seu estrellat sense precedents, contra el teló de fons d’un paisatge cultural canviant i la pèrdua de la innocència d’Amèrica”. El biopic s’ha rodat a Austràlia i espere ser un dels films revelació de l’estiu… i potser dels premis importants de l’any que ve. Veurem…

- Advertisement -
Zep Armentano
En Zep Armentano és jugador de quidditch retirat i mil·lenial acomplexat. S’alimenta de cinema i anime, passa llargues hores a Twitter. Llicenciat en Comunicació Audiovisual, Armentano és operador de càmera, periodista i editor de vídeo. Col·labora amb diverses publicacions, entre les quals 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents