‘Hache’: la sèrie barcelonina de Netflix

- Advertisement -

És força evident que el cinema i les sèries espanyoles han trobat el seu talent en el thrillers. Productes com La isla mínima (2014), Que dios nos perdone (2016), Tarde para la ira (2016), Vis a vis (2015) o La casa de papel (2017) no han fet res més que demostrar el talent del país en aquest gènere. Ells també en són conscient i per tant explotaran el tema fins que els vagi donant suc.

Netflix Espanya està preparant una nova producció en forma de sèrie, anomenada Hache. La sèrie està protagonitzada per Adriana Ugarte (Julieta o El tiempo entre costures), Javier Rey (Velvet o Fariña) i Eduardo Noriega (Beauty and the Beast). La sèrie ha estat creada per Verónica Fernández (Cuéntame o Velvet) i dirigida per Jorge Torregrossa (La vida inesperada o Fariña). Inspirada en un cas real, explica la història d’una dona, l’Helena (Adriana Ugarte), una prostituta que comença com un peó a mans d’en Malpica (Javier Rey), el cap d’una banda mafiosa que opera a la Barcelona dels anys 60. L’Helena s’endinsarà en un procés d’aprenentatge que la portarà des dels baixos fons fins al control del tràfic d’heroïna d’aquesta mateixa organització.

- Advertisement -

- Advertisement -

Entre el grup de mafiosos hi haurà l’Arístides (Marc martínez) i l’advocat Julio Senovilla (Pep Ambròs). A l’altra cara de la història hi trobarem la Brigada de Narcòtics, formada per l’inspector Alejando Vinuesa (Eduardo Noriega), el seu company Eladio Pérez (Josep Julien), el comissari Clemente Larrubia (Àlex Casanovas) i la secretària del comissari, Sílvia Velasco (Marina Salas).

El Club Albatros serà el que actuarà com a centre neuràlgic de l’argument de la història i de centre d’operacions de la banda Malpica. Es tracta d’un local nocturn en el qual hi trobem tots els personatges envoltats de la música de moda entre altres personatges estrangers i de l’alta burgesia barcelonina, a més de noies i alguna persona de mala reputació. Però el local jugarà un paper tant important que es convertirà en un personatge més de la història. L’encarregada del club és la Celeste (Ingrid Rubio) i l’atracció principal del club és la cantant Julia Bloomsbury (Tonia Richardson) acompanyada del pianista Ramiro Larrocha (Toni Zenet).

Igual que la ara fa un any se’ns va presentar La sombra de la ley (2018), Barcelona tornarà a ser l’escenari de l’acció, però no pas l’únic lloc de rodatge. Si La sombra de la ley va decidir gravar els exteriors de Barcelona a la comarca d’Osona (concretament a la colònia de Borgonyà), aquesta vegada és el torn de Manresa i Terrassa. Les dues ciutat de la Catalunya central s’han convertit en platós de cinema per aprofitar els encants que ofereixen els escenaris exteriors. La sèrie de 8 capítols d’uns 60 minuts cada un, s’estrena l’1 de novembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents