Els taurons tornen als cines amb ‘Great White’

- Advertisement -

Arriba la calor i amb ella s’activarà la temporada de pel·lícules basades en criatures marines, i els reis d’aquest mercat són els taurons. Per això, els realitzadors segueixen apostant per portar a la gran pantalla films amb aquestes salvatges i sanguinàries criatures i és que realment tenen èxit ja que el públic gaudeix veient com aquests esquals entren en acció devorant pobres surfistes, banyistes o qualsevol que entri al seu medi natural. Great White és el títol del pròxim film on es podrà gaudir de l’espectacle de les mossegades.

- Advertisement -

La trama se centra en dos pilots d’avió, Kaz Fellows (Katrina Bowden) i Charlie Brody (Aaron Jakubenko), que decideixen volar cap a “Hell’s Reef” amb Joji Minase (Tim Kano), la seva dona Michelle (Kimie Tsukakoshi) i el cuiner Benny (Te Kohe Tuhaka) amb la intenció de gaudir de les virtuts de l’escull. Per desgràcia per a ells, l’aparició d’un tauró blanc farà que les seves vacances esdevinguin un malson que mai s’haurien imaginat.

- Advertisement -

Es tracta de l’òpera prima dirigida per Martin Wilson i que compta amb el guió de Michael Boughen. El de l’arribada als cinemes és aquest 7 de maig donant així el tret de sortida a les pel·lícules de platja de cara l’estiu. A continuació es pot gaudir del tràiler que pronostica que la tensió i la diversió estaran servides.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents