Filmin: la llar dels clàssics

- Advertisement -

Ja sabeu que l’oferta de les plataformes online és cada cop més àmplia i diversa. En tot aquest univers de web de vídeo a la carta n’hi ha una, Filmin, que es diferencia de les altres per tres motius de pes. Va ser la pionera començant a oferir servei l’any 2006. És la que té més oferta en llengua catalana (original i doblada) a través de FilminCAT. I per últim (i no menys important) és la plataforma que té més clàssics del cinema amb diferència. A Filmin hi pots trobar des de Buñuel, fins a Lynch passant per Hitchcock o Kurosawa. I per si no fos poc aquest novembre Filmin sumarà 110 clàssics de Hollywood més gràcies a un acord signat amb Metro Goldwyn Mayer.

- Advertisement -

Filmin i MGM han signat un acord que permetrà a la plataforma, a partir del pròxim 1 de novembre, incorporar en exclusiva al seu catàleg de subscripció més de 100 pel·lícules clàssiques del catàleg del mític estudi de Hollywood. La plataforma reforça així la seva aposta pel cinema clàssic entre els quals destaquen guanyadores de l’Oscar a la Millor pel·lícula: El silenci dels anyells, Rain Man, Platoon, Cowboy de mitjanit, Annie Hall, West Side Story, L’apartament i En la calor de la nit.

- Advertisement -

Al costat d’aquests films arriben clàssics de mítics directors com Martin Scorsese, David Lynch, Joel i Ethan Coen, Michael Cimino, Kenneth Branagh, David Mamet, Paul Verhoeven, James Cameron i diversos títols de Woody Allen, incloent obres mestres com Manhattan o Hanna i les seves germanes. Les pel·lícules estaran disponibles en alta definició en castellà i en versió original subtitulada. Cal recordar que Filmin té un preu de Subscripció Mensual Bàsica des de fa anys de 7,99€ al mes i que el seu catàleg té més de 10.000 títols. També hi ha una opció anomenada Mensual Plus a 14,99€ que inclou 3 vals per veure les darreres estrenes més recents quan es pengen a la plataforma.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents