‘The Silent Child’ inaugura el Filmets Badalona Film Festival

- Advertisement -

La pel·lícula que obrirà el FILMETS Badalona Film Festival, divendres 19 d’octubre, serà The Silent Child, Oscar al millor curt de ficció aquest 2018, i protagonitzada per Chris Overton i Rachel Shenton. En representació d’aquesta pel·lícula britànica hi haurà present al festival el seu director de fotografia, Alia Farahani.

The Silent Child explica la història d’una nena sorda de 4 anys que viu en un món de silenci fins que una treballadora social li ensenya a fer servir el llenguatge de signes per comunicar-se.

- Advertisement -

- Advertisement -

La 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que serà del 19 al 28 d’octubre, projectarà a la Secció Oficial Internacional més de 220 curtmetratges procedents de països de tot el món. La Secció Oficial de FILMETS Badalona Film Festival constarà de 24 sessions. Allà es presentaran tots els curts que es disputaran els premis del festival, que es donaran a conèixer a La Nit de les Venus, la qual serà el dissabte 27 a les 20.00 al Teatre Zorrilla. En aquesta vetllada, que serà emesa per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, es donaran tots els guardons d’aquest any —les tradicionals Venus de Badalona— i es projectarà el curt guanyador.

Un any més, el Teatre Zorrilla serà la seu central del festival internacional de curts, tot i que també hi haurà projeccions al Teatre Principal, al Teatre Blas Infante i a l’Institut Français de Barcelona. El Centre Cultural El Carme acollirà les dues sessions de Filmets Pro. A totes les sessions del FILMETS Badalona Film Festival l’entrada serà gratuïta.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents