‘Hermana muerte’: Paco Plaza fa tornar els dimonis de ‘Verónica’

- Advertisement -

Hermana Muerte de Paco Plaza és l’encarregada d’inaugurar el Festival de Sitges 2023. Aquesta pel·lícula de terror és una preqüela de Verónica i es podrà veure a la pantalla gran únicament a Sitges. El motiu és que després serà distribuïda exclusivament a la plataforma Netflix. El 27 d’octubre es podrà ja gaudir des de casa.

És el segon cop que el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya tria un film del gegant nord-americà de l’streaming per obrir el certamen. Ja ho va fer el 2019 amb Into de tall grass. Enguany la festa del fantàstic se celebra del 5 al 15 d’octubre. Reserveu les dates…

- Advertisement -

Perill al convent…

- Advertisement -

Paco Plaza ha explicat, en declaracions a El Cinèfil que el film respon a la necessitat d’expandir l’univers de Verónica i anar més enllà en un dels seus personatges clau: l’hermana muerte del títol. Aquesta preqüela ens explicarà el passat de la monja i tindrà un to molt semblant a la precursora però, segons ell, amb una estètica més clàssica. És a dir, prepareu-vos perquè, evidentment passarem por.

Aquesta és la 7a pel·lícula de ficció Paco Plaza. Durant els darrers anys ha estrenat La abuela (2021), Quien a hierro mata (2019) i Verónica (2017). Segons explica la sinopsi oficial el film ens en situa a l’Espanya de la postguerra. La Narcisa (Aria Bedmar) és una jove novícia amb poders sobrenaturals que arriba a un antic convent ara convertit en un col·legi per a nenes. La seva tasca és incorporar-se a la institució com a mestra.

Hermana muerte
Un convent amb molts perills a ‘Hermana Muerte’

A mesura que passen els dies, els estranys esdeveniments i les situacions cada vegada més inquietants que la turmenten, acabaran per conduir-la a revelar els sorprenents secrets que envolten el convent. A banda d’Aria Bedmar el film comptarà amb la presència d’Almudena Amor, Maru Valdivieso i Chelo Vicares entre d’altres.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents