Un conte d’Stephen King obre el Festival de Sitges

- Advertisement -

El Festival de Sitges obrirà la seva 52a edició el proper 3 d’octubre amb una història del l’autor de terror més adaptat als cine: Stephen King. Parlem d’In the Tall Grass, l’última pel·lícula de Vincenzo Natali, vell conegut de Sutges gràcies a títols com Cube (guanyadora a Sitges 1998)Cypher i Splice. D’aquesta manera, Netflix aposta per Sitges per presentar un dels títols més esperats entre els fans del gènere.

- Advertisement -

Aquesta pel·lícula és l’adaptació del relat homònim que Stephen King va coescriure amb el seu fill, Joe Hill, i que es va publicar en dues parts a la revista Esquire l’any 2012. Es tracta d’una història de terror claustrofòbic amb elements sobrenaturals, protagonitzada pels germans Becky i Cal. Després d’escoltar el plor d’un nen demanant ajuda, tots dos s’endinsaran en un gran camp d’herba alta a Kansas, on quedaran atrapats per una força sinistra que ràpidament els desorienta i els separa. Aïllats del món i sense possibilitat d’escapar del control del camp, aviat descobreixen que l’únic pitjor que estar perdut és ser trobat.

- Advertisement -

Després de la preestrena a Sitges el film estarà ràpidament disponible a la plataforma. L’endemà ja la podran veure tots els abonats a Netflix. Una altra de les sorpreses que ha revelat el festival és que un dels seus protagonistes de la cinta, Patrick Wilson (rostre habitual en títols de gènere com Insidious, The Conjuring i vist recentment a Aquaman) visitarà Sitges 2019 juntament amb el director, Vincenzo Natali.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents