Bambi: el campió de l’amistat

- Advertisement -

El cinema d’animació també ha deixat joies memorables a la història. Prova d’això n’és Bambi, que enguany celebra el seu 78è aniversari des de la seva estrena el 1942 als Estats Units. El film, de la productora Walt Disney, ha estat renovat en diferents ocasions, però mai ha perdut el seu aire clàssic, tendre, delicat.

Un bosc i els seus habitants, en especial el cervatell Bambi són els protagonistes d’aquesta història apta per als més petits (però ull que té escenes un pèl tràgiques…) i els més grans. Els missatges: l’amor a la família, als amics, a tenir cura de la natura, la superació i el fet de madurar per llei de vida. Molta moral, però també molt d’humor. I és que en Bambi pateix durant una estona, per culpa d’una pèrdua, però també passa molts bons moments amb els seus amics. Com oblidar el conillet Tambor, o les mofetes enamorades.

- Advertisement -

- Advertisement -

Fa pocs dies l’Acadèmia de Hollywood va homenatjar el film i la veu del doblador original, Donnie Dunagan, el qual era un infant quan va posar veu a l’animaló.

Una de les obres més consentides i millor considerades de Disney, que s’allunya del prototip de presentar princeses. Bambi és i serà un clàssic, que any rere any va guanyant adeptes. Felicitats!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents