‘Fast Charlie’: Pierce Brosnan té llicència per assassinar

- Advertisement -

Fast Charlie és el retorn de Pierce Brosnan al cinema d’acció. La nova pel·lícula d’acció i suspens dirigida per l’australià Phillip Noyce (Salt, L’americà impassible) arriba als cinemes el 17 de juliol amb explosions, pistoles i un carismàtic protagonista. Amb la taquilla en hores baixes veurem si aquest film d’acció clàssica és capça de fer-se un forat entre els més taquillers de l’estiu…

Fast Charlie, acció i suspens

- Advertisement -

El que va ser en James Bond torna amb aquesta cinta a empunyar una arma. Segons la sinopsi oficial de la pel·lícula, la trama gira al voltant d’en Charlie Swift (Pierce Brosnan). El protagonista és un eficient i discret sicari que fa 20 anys que treballa a les ordres de Stan (James Caan), cap de la màfia d’Orlando.

- Advertisement -

fast charlie pelicula

Després de tant de temps, són com pare i fill. Tot va bé fins que Charlie descobreix que un dels seus socis ha traït l’Stan abans de canviar d’organització criminal. Això farà que en Charlie es vegi implicat en una guerra de venjança i assassinats. En mig d’aquest sidral la Marcie (Morena Baccarin), l’exdona de la seva última víctima, és l’única persona en què podrà confiar. El film està distribuït al nostre país per Vertice 360.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents