Estrena mundial: el Detectiu Conan torna al cine en català

- Advertisement -

No passa sovint que gaudim d’una estrena d’un anime de manera simultània al Japó i a casa nostra. Doncs el nou film d’El Detectiu Conan (名探偵コナン) arriba el mateix dia a les nostres grans pantalles i també a les nipones. Detectiu Conan: La bala escarlata és el títol d’aquesta nova aventura que s’estrena el 16 d’abril també doblada i subtitulada en llengua catalana.

- Advertisement -

La distribuïdora Alfa Pictures ha avançat la data d’estrena de la seva 3a pel·lícula del “petit” investigador justament per coincidir amb la seva esperada estrena en cinemes al Japó, Taiwan, Hong Kong, Corea de Sud, Vietnam, Alemanya, Àustria i França, entre d’altres territoris. A més, és la 3a vegada també que porten al cinema les aventures d’en Shinichi Kudo en català després d’El cas zero (2018) i El puny de safir blau (2019). És important recordar que aquest últim film es va convertir en la pel·lícula més vista de la franquícia al Japó, superant els 7 milions d’espectadors i recaptant 87 milions de dòlars al país. El director d’El puny de safir blau, Chika Nagaoka, repeteix com a mestre de cerimònies en la que és la 24a pel·lícula del “Conanverse”. A més, pels fans de la sèrie cal saber que les veus dels dobladors en català de la pel·lícula són les mateixes que les de la ficció televisiva.

- Advertisement -

Els Jocs Olímpics de Tòquio centren en nou cas

L’argument de la nova pel·lícula està al màxim d’actualitat. Els Jocs Olímpics del Japó estan al caure. Durant aquest esdeveniment el món veurà per primer cop el primer tren bala que és capaç d’arribar als 1000km/h. Però, durant la celebració d’aquest esdeveniment hi ha un segrest en massa que deixa en Conan sol. Decidit a salvar els seus amics i la seva estimada Ran haurà de demanar ajuda a l’Akai.

Per alguna raó, el que està passant recorda un accident esdevingut fa 15 anys a Boston durant el mateix esdeveniment esportiu, i que també va involucrar a l’FBI. Què està passant? Podrà en Conan descobrir-ho abans que el tren pugui causar un accident catastròfic el dia de la inauguració dels Jocs Olímpics?

Quasi 30 anys de casos

Tot i que el personatge creat per Gosho Aoyama va donar-se a conèixer al món l’any 1994 a la revista Shonen Jump no va ser fins l’any 1997 que no vam veure la primera pel·lícula. Va ser Detectiu Conan: El gratacel explosiu, i a casa nostra va arribar l’any 2010. Avui en dia la sèrie continua en actiu i té ja més de 1.000 episodis.

Pels que no ho sàpiguen, la història se cetre en Shinichi Kudo, un famós detectiu que és enverinat per uns homes vestits de negre i en comptes de morir, és condemnat a tenir permanentment l’aspecte d’un nen de 7 anys. Després d’aquest fet, es canvia el nom per Conan Edogawa per protegir els seus éssers propers i es dedica a trobar proves per detenir a l’organització que l’ha enverinat i trobar una cura per tornar a la seva mida natural.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents