Èpica i fantasia de guerrilla

- Advertisement -

Ja ha arribat a la gran pantalla l’adaptació del videojoc World of Warcraft, titulada amb el mateix nom del joc i dirigida per Duncan Jones. L’expectació generada pels tràilers i la campanya promocional queda aplacada però no satisfeta del tot, es tracta d’un film d’èpica fantàstica que no acaba de convèncer.

A la història li falta personalitat, en cap moment acabes d’entrar-hi del tot i no es genera una empatia amb els personatges, com passa amb altres pel·lícules d’aquest estil com El senyor dels anells o en televisió Joc de Trons. Visualment, es tracta d’un film molt ben executat i, aquells que són amants del 3D no quedaran defraudats, malgrat això, no compensa la poca contundència de l’argument.

- Advertisement -

Warcraft. El origen
Durotan, un dels personatges principals

- Advertisement -

Una lluita ancestral, milers de vegades reproduïda en el cinema. Dos mons (races) i un únic entorn en el qual sobreviure, en aquesta ocasió l’enfrontament és entre humans i orcs que batallen per quedar-se amb el planeta. El film es perd massa en aquest enfrontament i aprofundeix poc en els personatges i les seves motivacions, en tots dos casos la mar de lícites, com és la supervivència de l’espècia.

Com a desconeixedora del videojoc i principiant en tot allò referent a l’univers Warcraft, la sensació és més aviat d’indiferència vers la pel·lícula. A diferència d’altres projectes amb les mateixes característiques (mons fantàstics, éssers estranys, màgia i èpica), en aquest cas es queden a mig camí, sense aconseguir despertar cap emoció concreta. Es tracta d’un film entretingut, amb el que passes una bona estona, visualment molt atractiu però que molt possiblement no passi a formar part de les grans creacions de la història del cinema. Un cop l’has vist, fet i a una altra cosa.

VEREDICTE

El millor: Visualment és molt atractiva i recomanable per veure-la en 3D

El pitjor: No supera les expectatives generades i planteja una història plana i amb poca personalitat

Nota: 6,5

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents