Els misteris de Sara Amat resolts en la nova sèrie de TV3

- Advertisement -

L’any 2019, es va estrenar la pel·lícula La vida sense la Sara Amat, de Laura Jou adaptada de la novel·la homònima de Pep Puig iva despertar grans aplaudiments, uns quants traduïts a nominacions i premis, com el guardó a millor música original als premis Gaudí. Ara, TV3 estrenarà una coproducció de Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions en col·laboració amb Televisió de Catalunya i la XAL, i amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que acabarà d’explotar els interrogants que no va resoldre la pel·lícula.

El rodatge ja ha començat al Mas Flaquer de Sant Feliu de Codines. Tot i així, no serà l’únic espai, ja que per poder rodar aquest thriller i resoldre tots els enigmes, la producció ens farà visitar algun paratge més del territori, especialment espais oberts com els de Besalú, Olot, Camprodon i Cerdanyola del Vallès.

- Advertisement -

Ja fa dos anys que la Sara va desaparèixer sense deixar cap mena de missatge a ningú. En Pep, qui sempre ha estat enamorat de la noia, surt a buscar-la mentre intentarà entendre què l’ha motivada a fer això. La sèrie barreja suspens, thriller i amor que ens traslladarà als anys 80, i tot embolcallat amb una aura tràgica. La sèrie pren de partida el moment en què acaba el film La vida sense la Sara Amat i recupera alguns dels personatges principals com la Sara i en Pep, interpretats per Maria Morera i Biel Rossell. El repartiment el completen Marc Martínez, Isaac Alcayde, Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagés, Joan Amargós i Alba Florejachs.

- Advertisement -

Sara Amat sèrie TV3

Laura Jou i Fernando Trullols Santiago dirigeixen aquest projecte i Isona Passola es posa, per primera vegada, a la producció d’una sèrie. Segons afirma la productora “És rodar uns guions que estan dividits en episodis com si cadascun fos una pel·lícula. No per ser una sèrie hi ha menys exigència i, evidentment, si passen en un paisatge i un país com aquest i estan ensenyant una llengua i una realitat com aquesta, forma part de la diversitat de l’audiovisual”.

La directora, Laura Jou, ja té certa experiència a l’hora de dirigir nens i adolescents, ja que ho va fer també a Pa negre. De fet, per a Jou, el repte ha estat un altre, el de “construir un thriller amb moltes trames i subtrames i fer-lo interessant. Per als espectadors serà un trencaclosques que tindran sobre el tauler per anar construint amb els secrets que aniran trobant al llarg de la sèrie”.

D’altra banda, el també director de la producció, Fernando Trullols Santiago assegura que “trobar el to ha estat un repte diari. Hi ha un univers molt desenvolupat de simbologia, de metàfores i de l’època, els 80, en què es troba ambientada”.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents