‘Sully’ i el miracle del riu Hudson segons Clint Eastwood

- Advertisement -

A vegades la realitat supera la ficció i, quan això passa no és d’estranyar que els fets cridin l’atenció d’un director de cine i que aquests es puguin veure temps després a la gran pantalla i, aquest és el cas d’El miracle del Hudson. El 15 de gener de 2009, un Aribus A320 va aterrar d’emergència sobre les aigües del riu Hudson de Nova York. Aquesta maniobra la va dur a terme el capità Chesley Sullenberger, més conegut com a Sully, i va salvar la vida dels 155 passatgers que anaven a l’avió. Aquest mes de novembre, el prestigiós director de cine Clint Eastwood porta la història del capità de l’Airbus al cine. Sota el títol de Sully, Eastwood vol donar a conèixer els fets, més enllà del que es va saber a través dels mitjans de comunicació.

D’heroi a culpable

- Advertisement -

Gràcies a la decisió de Sullenberger, 155 persones van sobreviure a un destí fatal i, aquest fet el va convertir en una espècie d’heroi nacional. Tot i així, un temps després es van iniciar unes investigacions per saber què havia passat realment i la carrera i la reputació del pilot es van veure perjudicades. El veterà Tom Hanks és l’encarregat de donar vida al protagonista i, és la primera vegada que treballa sota les ordres d’Eastwood.

- Advertisement -

Sully Clint Eastwood

Per altra banda, Aaron Eckhart interpreta al copilot Jeff Skiles. Tots dos van poder comptar amb la presència del veritable Sully, que va visitar en diferents ocasions el set. Durant el rodatge, Hanks i Eckhart van poder practicar en un simulador d’Aribus A320 real per familiaritzar-se amb les sensacions que suposa pilotar un artefacte d’aquestes característiques. El film que es podrà veure el 4 de novembre, també comptarà amb la presència de Laura Linney, Anna Gunn i Autumn Reeser.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents