El llegat vampiresc de la Cròniques

- Advertisement -

Una de les coses que més m’agrada de les bones i llargues sèries, com Cròniques de Vampirs, és que sempre tenen un reguitzell d’Spin Off. No obstant això, he d’admetre que fins ara, abans de la història del Damon i l’Steffan, no n’havia trobat cap que m’acabés d’entusiasmar. Però això ha canviat, i és que les dues continuacions de la sèrie són simplement sublims. Parlem de The Originals i de Legacies.

Anem per parts; recordeu que en tota raça o facció, sempre n’hi ha un que ha de ser el primer. I en els vampirs, aquests són la família Mikaelson. I el que veiem a The Originals és precisament el que passa a les seves vides, després d’acabar les batusses a Mystic Falls i tornar a la seva estimada i a la vegada enyorada Nova Orleans. I si a Cròniques de Vampirs, ja sents atracció per aquesta família, i fins i tot devoció pel primer híbrid de la història, el Niklaus, més conegut com a Klaus, a The Originals directament t’enamores d’ells: de la Rebekah, de l’Elijah i fins i tot dels cafres del Kal i del Fin. Semblava que res podia superar el poder que s’havia emportat l’Stefan Salvatore, en què jo ho vaig qualificar com el millor final de la història de les sèries, però sí, hi havia encara coses més poderoses que la Katherin, convertida en reina de l’inframón.

- Advertisement -

- Advertisement -

I al final, tot s’acaba convertint en una qüestió de família. I per què? Doncs perquè resulta que en Klaus, al ser híbrid, pot engendra fills. I, curiosament, i sense saber-ho, n’engendra un amb la Hayley Marshall, la que en principi és una dona llop sense cap tipus d’importància, i que fins i tot havia fet alguna aparició inesperada a Cròniques de Vampirs, com a rollo del Tyler Lockwood. Però que resulta ser l’última membre de la sega reial de la manada dels mitja lluna. Total que la nena, que per a més INRI li posen HOPE, acaba sent la primera trihibrida de la història, ja que és un terç vampir original, un terç lloba mitja lluna i un terç bruixa Mikaelson, que per si algú se li ha oblidat, és la mare de Klaus and company qui crea els vampirs del no res.

Arribats en aquest punt, i per no dir-vos com acaba The Originals, només puc dir que té aparicions estel·lars, i omple buits que no s’havien explicat, per exemple, què passa a Nova Orleans, quan l’Steffan està fugint de la caçadora de vampirs, i perquè el Klaus, en els últims compassos de Cròniques es desplaça a Mystic Falls per col·laborar-hi.

Legacies és una altra història. Seguim la vida de la filla del Klaus i la Hayley, la Hope, a l’internat Salvatore per a joves amb talents especials, que dirigeix, l’Alaric, un dels personatges que retornen de la primera sèrie. Aquesta escola, que està a l’antiga mansió Salvatore per honorar la memòria de l’Steffan, es va crear gràcies als diners de la família del Klaus, i a la voluntat de la Caroline i l’Alaric per tal que les bessones Saltzman tinguessin un lloc segur per créixer. Tot i que encara no l’he acabat, us puc dir que per als amants de la mitologia i els monstres, aquesta sèrie és un festival, ja que tens un bitxo nou per capítol. I la Hope, que simplement és “la més capa”. I és que com veieu, la continuació de Cròniques de Vampirs és una qüestió de família! Seguirem informant!

- Advertisement -
Edu Piera
Futbolero i cinèfil que somia amb un blockbuster de soccer. L'Edu Piera és periodista per vocació, d'aquells que encara tenen el títol per recollir a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sovint somnia amb ser com en Superman, però la realitat és que cada dia que passa està més a prop de ser en Clark Ken.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents